OZracing Vloženo 25. Září 2022 Sdílet Vloženo 25. Září 2022 Ahoj všem, dnes jsem si stáhl ve Škoda Connect zdravotní kartu vozu a k mému údivu hlásí chybu motoru - nezařazeno viz foto v příloze. Přitom BC ve voze nic nehlásí.. Setkal se s tím někdo? Teď nevím, zda teda závada je, nebo ne 😀 Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 25. Září 2022 Sdílet Vloženo 25. Září 2022 Ono to hlásí jako chybu motoru, ale ukazuje to, že je potřeba natankovat 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OZracing Vloženo 25. Září 2022 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2022 Mám tam 1/3 nádrže 🤔 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 25. Září 2022 Sdílet Vloženo 25. Září 2022 Tak není to možná, že dochází Ad blue, ale ukazuje se to v té kartě jako prostě tankování bez rozlišení jestli naftu/benzín nebo Ad blue? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OZracing Vloženo 25. Září 2022 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2022 (editace) Stav vozu dle BC ve voze mi hlásí bez závad..ad blue by se tam předpokládám zobrazilo. Zkusím vzít plnou a uvidíme. Editováno: 25. Září 2022, autor: OZracing Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo 25. Září 2022 Sdílet Vloženo 25. Září 2022 (editace) pokud ti nesvítí rezerva paliva, podívej se na kartu Stav vozu, zda máš u AdBlue uvedeno OK a když si dáš Stáhnout hlášení, tak v tom Pdf je uvedeno co? Editováno: 25. Září 2022, autor: Petr Svetr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OZracing Vloženo 26. Září 2022 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2022 (editace) Já mám ještě poslední verzi bez AdBlue.. Po stažení do PDF se opravdu zobrazuje Načerpejte palivo.. Nechápu, když mám ještě cca 15 litrů, ale moc děkuji za tip.. Editováno: 26. Září 2022, autor: OZracing 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.