akcope Vloženo 27. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2022 Včera se mi předčasně (mělo tam být ještě pár měsíců) ukázalo varování výměny motorového oleje - olejový servis prý za 28 dní. Dnes ráno tam bylo už 11 dní. Sotva vyjedu z práce pár set metrů a 10...9... Počet dní se mi přímo měnil před očima. Zkontroloval jsem hladinu oleje - je mezi ryskami. Do servisu jsem objednaný na výměnu oleje, ale až za měsíc. Co s tím? Auto odstavit až do dne výměny oleje nebo jezdit dál? Kontrolka motoru nesvítí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SROTTY Vloženo 29. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2022 A to máš ještě auto v záruce nebo proč to řešíš ? Jinak auto si samo podle stylu jízdy počítá, kdy má být servis. Tedy pokud jezdíš krátké trasy, tak se interval zkracuje. Pokud neřešíš záruku, tak normálně jezdi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.