Tomas.d1 Vloženo 14. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2022 Teče mi nafta jak je veden kabelový svazek do motoru vůbec nevím co to může být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thief1 Vloženo 14. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2022 Veľmi stručný popis závady a bez foto... tak len od brucha rada. Skontroluj tandem, zvykne tiecť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.d1 Vloženo 21. Listopad 2022 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2022 V 14. 11. 2022 na 12:13, Thief1 napsal: Veľmi stručný popis závady a bez foto... tak len od brucha rada. Skontroluj tandem, zvykne tiecť. Těžko říct bylo to pod čerpadlem pobliti všude za tu dobu, tak jsem to čistil, ale po projížďce je těžké říct kde. Musí to být někde ze spodu, ale docela mě mate to že pak je trochu pobliti i ten svazek u toho a pak těsně u čerpadla je "čisto" a ze spoda čerpadla zřejmě únik ty nafty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 21. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2022 @Tomas.d1 necituj příspěvek přímo nad sebou! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.