mareks3 Vloženo 22. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2022 Zdravím Chcel by som sa opýtať na výmenu tesnenia pod hlavou. Co všetko treba kúpiť? Tesnenie pod hlavu, výfukové tesnenie, tesnenie pod sanie, nová chladiaca kvapalina a olej. Je mi jasné že potrebujem momentovy kľúč a gola sadu. Je na niečo co som zabudol? Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smejky Vloženo 25. Únor 2023 Sdílet Vloženo 25. Únor 2023 (editace) já jsem koupil i nove šrouby origo, dále všechny závrtné šrouby v hlavě, kterou jsem nechal proveřit, zdali srovnat či nikoliv. rovnou jsem očistil sedla ventilů a vyměnil gufera. když to bylo dole, koupil jsem nové výfukové svody včetně plechu na odvod teplého vzduchu ke karbecu. Nezapomeň kontrolu usazení vložek. Editováno: 25. Únor 2023, autor: Smejky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.