jancoSV Vloženo 21. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2022 Dnes som bol v servise na prehliadku, a nasli mi zlomenú zadnú pružinu, najazd 92 000 km, rv. 2016. Octavia combi, že vraj únava materiálu alebo ze nejaký vytlk na ceste to mohol sposobit. Viete mi poradiť či kúpiť originál pružiny alebo niečo iné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 27. leden 2023 Sdílet Vloženo 27. leden 2023 Pri tom najazde origo, neorigo je vzdy len univerzal, bude to tvrde a mozno vyssie/nizsie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
retroman159 Vloženo 24. Únor 2023 Sdílet Vloženo 24. Únor 2023 (editace) Ahoj, namontoval jsem na svoji O3 1.5 TSi M6 Combi tažné a auto si více sedlo, dle DP jsem na spodní hraně tolerance světlé výšky. Hned jak tam dám něco do auta, nedej bože kola na tažné, jde to k zemi. Mám u zadních pružin hmotnostní třídu 5 a pružiny 5Q0 511 121 AE, takže téměř základ. Koukám do ETKY a nikde není možné zjistit, jaké pružiny by tam měli být s tažným. Těch variant co to určuje je kupa (tažné, 4x4, DSG, diesel/benzin, paket pro špatné cesty, scout - a tohle kombinovat mezi sebou. Nelze tedy jen tak ukázat na pružinu bez znalosti) Je tu někdo, kdo má 1.5 TSI Combi M6 s tažným z výroby a dal by do placu, co tam je za pružiny vzadu? Zvažuji i instalaci přídavných zesílených pružiny: https://www.pruziny.info/zatezove-pruziny--skoda-octavia-iii-combi--zesilene--zadni-naprava,1994.html, zatím na to všude vidím kladné ohlasy. Nemáte to někdo na autě? Zde na ukázku auto v prázdnem stavu, při měření ponoření kola do blatníku (od středu kola k hraně blatníku) je zadní kolo téměř o 1cm níž, než předek s tažným. Auto má najeto 68 000km a s tažným jezdilo jedno léto. Auto s tažným, vždy prázdné. Zde auto před montáží tažného Díky za rady! Editováno: 24. Únor 2023, autor: retroman159 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.