Publikováno Prosinec 23, 20222 r Octavia 4, výroba 08/2020 a výbava Style by měla mít k dispozici Smartlink, ale u mě zdá se být neaktivní a neustále mě odkazuje na Shop, ve kterém nabídka Smartlinku není. V místní Škodovce neví, co s tím. Nevěděl by někdo, jak jej zprovoznit? Díky.
Prosinec 23, 20222 r U těch prvních verzí někde chyběl. Stačí od prodejce vyjet soupis výbavy dle VIN. Na 4 až pěti stránkovém seznamu pokud není uveden v autě není.
Prosinec 23, 20222 r Autor Diky. Mám od prodejce zápis o stavu motorového vozidla, kde Smartlink uvedený je. Na infolince mi potvrdili, že na mém autě je Smartlink k dispozici. V servise si s tím taky nevěděli rady. Upraveno Prosinec 23, 20222 r od jakubd
Leden 11, 20232 r Autor Nakonec jsem měl více problémů - nefunkční Navigace, Laura a adaptivní tempomat. Vše aktivováno v servisu Škoda v rámci záruky.
Červen 27, 20232 r Prosim vas, na viacerych fotkach som si vsimol, ze Car play byva na celu sirku displeja. Ja to mam takto. Vie niekto poradit kde moze byt problem?
Červen 27, 20232 r Na domovskej obrazovke máš widget, kde sa zobrazuje car play. Musíš ho vymazať a potom ti to pôjde na plnú obrazovku.
Duben 9Dub 9 Caute, po poslednej aktualizacii iOS mam problem, ze po prepnuti zo smartlinku na BT sa mi naspat telefon neda pripojit na smartlink bez toho, aby som v mobile vybral wifi, ktorou je mobil prepojeny s autom. Predtym som tento problem nemal, prechod medzi BT a smartlinkom prebiehal bez problemov. Ma este niekto tento problem? Viete co s tym?
Duben 9Dub 9 @Škodov_KÁR počkej až opraví iOS. Nejlépe kontaktovat Apple, buď ti poradí nebo alespoň zaznamenají problém.
Duben 9Dub 9 Dle vseho je to ios problem: https://9to5mac.com/2025/04/03/ios-18-4-carplay-bugs/ Snad brzo prijde update: https://9to5mac.com/2025/04/09/ios-18-4-1-coming-soon/
Duben 23Dub 23 Vyzerá to byť vyriešené, ale vypadávanie na stále tých istých miestach s rušením nám ostalo.
Duben 29Dub 29 Posledni verze ios uz je ok. Odpojovani na stejnych mistech je na 100% chyba v sw 1985. 1941 to nedelala. Mam 5 aut, u kterych to po upgrade ( pres ota i usb) zaclo ihned delat a je je jedno zda mas android ci ios.
před 5 hodiny5 hod Tak od upgrade na 1985 uběhlo už hodně času a výrobce prý chystá nápravu ve formě nového SW. Nicméně jsem to už nevydržel a zažal jsem projíždět jednotku 5F a problém jsem si odstranil!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.