Harley1006 Vloženo 7. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 (editace) Mohl by jste nekdo nafotit a pridat sem foto..Diky moc nevim jestli koupit normalni nebo RS Zajimaji mne cele budiky s Maxi Dot . Mam normalni tak jestli treba RS nejsou necim hezci..... Editováno: 7. Prosinec 2006, autor: Harley1006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 7. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 www.railweb.sk sekcia Škoda a OII RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 7. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 vypadá to takhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 7. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 ... takže doporučuji jít do RS! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 7. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 ..jo a takhle to vypadá ve dne: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 ..jo a takhle to vypadá ve dne: Vidím kroužky na klimu od Milotecu, jak tam drží, nemají tendenci se nějak odlepovat nebo tak? taky o nich přemýšlím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 :-), nezlobte se na me, ale rozsvicenej RS maxik vypada uplne stejne jako normalni maxik, jedinej rozdil vidim ve fontu pisma na budikach 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Můj názor, že RS-ové budíky patří prostě do RS, není pak problém s polem otáček, s rychlostí a tak..přece jen jsou asi ty budíky určené na jiné hodnoty, nebo ne? I klasický MaxiDot je v autě moc hezký, taky jsem se rozmýšlel, ale nakonec mám ten, co tam "má" být..navíc nepůsobí tak nápadně, na RS budíkách je hned poznat, že tam nepatří a že byly z nějakého důvodu vyměněny..ale je to jen můj názor, a samozřejmě otázka vkusu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 ..a ještě jedna fotečka klasického MaxiDotu..trošku rozmazaná, ale snad to moc neva, kdyžtak můžu nafotit znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 no ale otazka prece znela, jestli RS maxik neni v necem hezci a je uplne stejnej. s tema jinyma hodnotama nevim, mozna na tom neco bude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 no ale otazka prece znela, jestli RS maxik neni v necem hezci a je uplne stejnej. s tema jinyma hodnotama nevim, mozna na tom neco bude... zcela souhlasím, Maxík je naprosto stejnej a každopádně nesrovnatelně lepší než ten maličký display, který jsem měl původně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 ..jo a takhle to vypadá ve dne: Vidím kroužky na klimu od Milotecu, jak tam drží, nemají tendenci se nějak odlepovat nebo tak? taky o nich přemýšlím.. neodlepují se, drží bezproblémově, dal jsem si "orámování" i na ten středový držák nápojů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 no ale otazka prece znela, jestli RS maxik neni v necem hezci a je uplne stejnej. s tema jinyma hodnotama nevim, mozna na tom neco bude... zcela souhlasím, Maxík je naprosto stejnej a každopádně nesrovnatelně lepší než ten maličký display, který jsem měl původně jj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Můj názor, že RS-ové budíky patří prostě do RS, není pak problém s polem otáček, s rychlostí a tak..přece jen jsou asi ty budíky určené na jiné hodnoty, nebo ne? I klasický MaxiDot je v autě moc hezký, taky jsem se rozmýšlel, ale nakonec mám ten, co tam "má" být..navíc nepůsobí tak nápadně, na RS budíkách je hned poznat, že tam nepatří a že byly z nějakého důvodu vyměněny..ale je to jen můj názor, a samozřejmě otázka vkusu.. Ten otáčkoměr je úplně stejně cejchovanej, tyhle budíky jsou totiž z RS v "TDičku", takže červený pole začíná úplně stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 ..jo a takhle to vypadá ve dne: Vidím kroužky na klimu od Milotecu, jak tam drží, nemají tendenci se nějak odlepovat nebo tak? taky o nich přemýšlím.. neodlepují se, drží bezproblémově, dal jsem si "orámování" i na ten středový držák nápojů A to je jen na oboustrannou pásku? Už jsem na ně u Milotecu koukal a lákají mně.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 ..jo a takhle to vypadá ve dne: Vidím kroužky na klimu od Milotecu, jak tam drží, nemají tendenci se nějak odlepovat nebo tak? taky o nich přemýšlím.. neodlepují se, drží bezproblémově, dal jsem si "orámování" i na ten středový držák nápojů A to je jen na oboustrannou pásku? Už jsem na ně u Milotecu koukal a lákají mně.. jj je to oboustraná páska, chce to před nalepením důkladně odmastit a drží to bez problémů, já jsem si nejdřív koupil ten rámeček okolo držáku nápojů a pak jsem šel ještě do těhle kroužků, myslím si že to vypadá celkem dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 ..jo a takhle to vypadá ve dne: Vidím kroužky na klimu od Milotecu, jak tam drží, nemají tendenci se nějak odlepovat nebo tak? taky o nich přemýšlím.. neodlepují se, drží bezproblémově, dal jsem si "orámování" i na ten středový držák nápojů A to je jen na oboustrannou pásku? Už jsem na ně u Milotecu koukal a lákají mně.. jj je to oboustraná páska, chce to před nalepením důkladně odmastit a drží to bez problémů, já jsem si nejdřív koupil ten rámeček okolo držáku nápojů a pak jsem šel ještě do těhle kroužků, myslím si že to vypadá celkem dobře. No právě, asi si o ně napíšu ježíškovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Můj názor, že RS-ové budíky patří prostě do RS, není pak problém s polem otáček, s rychlostí a tak..přece jen jsou asi ty budíky určené na jiné hodnoty, nebo ne? I klasický MaxiDot je v autě moc hezký, taky jsem se rozmýšlel, ale nakonec mám ten, co tam "má" být..navíc nepůsobí tak nápadně, na RS budíkách je hned poznat, že tam nepatří a že byly z nějakého důvodu vyměněny..ale je to jen můj názor, a samozřejmě otázka vkusu.. Ten otáčkoměr je úplně stejně cejchovanej, tyhle budíky jsou totiž z RS v "TDičku", takže červený pole začíná úplně stejně Právě říkám, že nevím, jak je to na jiných, já mám právě origo 1.6 a jsou jiné. Jestli je to stejné na RS a TDi, tak pak jen záleží na vkusu..tím líp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 ..jo a takhle to vypadá ve dne: Vidím kroužky na klimu od Milotecu, jak tam drží, nemají tendenci se nějak odlepovat nebo tak? taky o nich přemýšlím.. neodlepují se, drží bezproblémově, dal jsem si "orámování" i na ten středový držák nápojů A to je jen na oboustrannou pásku? Už jsem na ně u Milotecu koukal a lákají mně.. jj je to oboustraná páska, chce to před nalepením důkladně odmastit a drží to bez problémů, já jsem si nejdřív koupil ten rámeček okolo držáku nápojů a pak jsem šel ještě do těhle kroužků, myslím si že to vypadá celkem dobře. No právě, asi si o ně napíšu ježíškovi Rozhodně napiš, a dej vědět jak se Ti budou líbit v reálu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 8. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Tak dam asi taky normalni,ten RS je pro me moc divokej.Jinak mam krouzky na Clime,napojich a jeste kolem spinece svetel.Vse drzi jak pribity.A chystam se na tu vymenu tech ovladacich tocitek na Klime za ty z VW ty maji taky chromova kolecka.Snad to pujde, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 9. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 Kolem spínače světel dělají taky chromovej kroužek? To jsem ani nevěděl.Taky Milotec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 9. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 teď jsem koukal na web Milotecu a rámeček kolem spínače světel jsem tam nenašel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 9. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 10eu v nemecku a vypada to takhle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabijak Vloženo 10. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 zkousim pridat obrazek jak vypada bile podsviceni ale nejak mi to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 10. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 zkousim pridat obrazek jak vypada bile podsviceni ale nejak mi to nejde Jj, podařilo se nakonec nevypadá to špatně, ale já jsem v tomhle trošku konzervativní..ta origo zelená mi přijde moc příjemná..jsem na ni zvyklý a líbí se mi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.