Přejít na obsah

Jak vypada rozsviceny Maxi dot v RS

Harley1006

Doporučené příspěvky

Můj názor, že RS-ové budíky patří prostě do RS, není pak problém s polem otáček, s rychlostí a tak..přece jen jsou asi ty budíky určené na jiné hodnoty, nebo ne? I klasický MaxiDot je v autě moc hezký, taky jsem se rozmýšlel, ale nakonec mám ten, co tam "má" být..navíc nepůsobí tak nápadně, na RS budíkách je hned poznat, že tam nepatří a že byly z nějakého důvodu vyměněny..ale je to jen můj názor, a samozřejmě otázka vkusu..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no ale otazka prece znela, jestli RS maxik neni v necem hezci a je uplne stejnej. s tema jinyma hodnotama nevim, mozna na tom neco bude...

zcela souhlasím, Maxík je naprosto stejnej a každopádně nesrovnatelně lepší než ten maličký display, který jsem měl původně

Odkaz ke komentáři

Můj názor, že RS-ové budíky patří prostě do RS, není pak problém s polem otáček, s rychlostí a tak..přece jen jsou asi ty budíky určené na jiné hodnoty, nebo ne? I klasický MaxiDot je v autě moc hezký, taky jsem se rozmýšlel, ale nakonec mám ten, co tam "má" být..navíc nepůsobí tak nápadně, na RS budíkách je hned poznat, že tam nepatří a že byly z nějakého důvodu vyměněny..ale je to jen můj názor, a samozřejmě otázka vkusu..

Ten otáčkoměr je úplně stejně cejchovanej, tyhle budíky jsou totiž z RS v "TDičku", takže červený pole začíná úplně stejně

Odkaz ke komentáři

..jo a takhle to vypadá ve dne:

Vidím kroužky na klimu od Milotecu, jak tam drží, nemají tendenci se nějak odlepovat nebo tak? taky o nich přemýšlím..

neodlepují se, drží bezproblémově, dal jsem si "orámování" i na ten středový držák nápojů

A to je jen na oboustrannou pásku? Už jsem na ně u Milotecu koukal a lákají mně..

Odkaz ke komentáři

Vidím kroužky na klimu od Milotecu, jak tam drží, nemají tendenci se nějak odlepovat nebo tak? taky o nich přemýšlím..

neodlepují se, drží bezproblémově, dal jsem si "orámování" i na ten středový držák nápojů

A to je jen na oboustrannou pásku? Už jsem na ně u Milotecu koukal a lákají mně..

jj je to oboustraná páska, chce to před nalepením důkladně odmastit a drží to bez problémů, já jsem si nejdřív koupil ten rámeček okolo držáku nápojů a pak jsem šel ještě do těhle kroužků, myslím si že to vypadá celkem dobře.

Odkaz ke komentáři

jj je to oboustraná páska, chce to před nalepením důkladně odmastit a drží to bez problémů, já jsem si nejdřív koupil ten rámeček okolo držáku nápojů a pak jsem šel ještě do těhle kroužků, myslím si že to vypadá celkem dobře.

No právě, asi si o ně napíšu ježíškovi B)

Odkaz ke komentáři

Ten otáčkoměr je úplně stejně cejchovanej, tyhle budíky jsou totiž z RS v "TDičku", takže červený pole začíná úplně stejně

Právě říkám, že nevím, jak je to na jiných, já mám právě origo 1.6 a jsou jiné. Jestli je to stejné na RS a TDi, tak pak jen záleží na vkusu..tím líp

Odkaz ke komentáři

No právě, asi si o ně napíšu ježíškovi B)

Rozhodně napiš, a dej vědět jak se Ti budou líbit v reálu :palec2:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...