fulda Vloženo 24. leden 2023 Sdílet Vloženo 24. leden 2023 (editace) Ahoj, Tak jednou za dva týdny se mi stane, že mi infotrainment (columbus) zobrazí hlášku "mějte prosím chvilku strpení" a točící se spinner. Vydrží tam celou cestu. Zpravidla to udělá když jedu někam, kde by se mi hodilo použít navigaci. Pochopitelně nefunguje ani android auto. Tedy on se připojí, takže mi navigace na telefonu píše, že mám použít ovládání z auta, ale tam se točí ten spiner. Stává se vám to také? Tuší někdo, co se v tu dobu děje? Díky Editováno: 29. leden 2023, autor: Luďa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 24. leden 2023 Sdílet Vloženo 24. leden 2023 Jakou mas verzi SW a kdy vyrobene auto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OpelInsi Vloženo 24. leden 2023 Sdílet Vloženo 24. leden 2023 a ešte prosím doplň, či si robil v posledných povedzme 10-12 týždňoch nejaké upgrady SW ktoré auto neustále ponúka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fulda Vloženo 25. leden 2023 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2023 Auto je letošní. Tedy koupené listopad 2022 (tomu se tu myslím říká specifikace 2022 nebo dokonce 23) a aktualizace poslední co přišla je tuším kolem 20.12. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OpelInsi Vloženo 25. leden 2023 Sdílet Vloženo 25. leden 2023 Hm... MR23 to je nadělení. Daj ešte verziu HW a SW - vyčítaš v nastaveniach infotainmentu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fulda Vloženo 29. leden 2023 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2023 Hardware: H58 Software: 1898 ABT hardware H47 ABT software: 2103 Navigační databáze 22.12 Codec médií: 3.1.4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.