Publikováno Prosinec 9, 200618 r Při prohlídce motorků jsem se nestačil koukat. Dva na oko stejný motorky, ale jeden má přívod od světel a druhý z opačné strany. Takže soudruzi , na OCT 2 jen otočily konektory a je vyřešeno. Jen tak by mě zajímalo, jestli jsou taky stějně drahý. Jinak z OCT2 jde napasovat , jen se trochu ohne ten konektor
Prosinec 9, 200618 r Tak si to přečti aspon 6krát Já si to 6x číst nemusím, jen jsem přemýšlel, jaký má tento příspěvek smysl v návaznosti na to, proč by se nemělo šetřit na takové blbosti, jako je motorek do světel.
Prosinec 9, 200618 r Autor Protože nynější motorky vydrží tak 2 roky. Nová oct má být kvalitnější a proto by měly vymyslet něco lepšího. Toť můj názor. Jen pro zajímavost: Vydělat ten motorek z Oct2 je pomalu nemožné- bez poškození. Jen by mě fakt zajímalo kolik je cenový rozdíl v těch motorkách. Měl by být nulový. Jestli to tak není pak jenom tahaj peníze jako vždy!!
Prosinec 9, 200618 r Mně ten pravý přední furt vrčí/cvaká, mrcha chce furt naklápět světlo, co s tím? Nový?...
Prosinec 10, 200618 r Autor Jasný předsmrtný škubání Ještě jeden motorek mám na OC2. Koukni na bazar.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.