Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Při prohlídce motorků jsem se nestačil koukat. Dva na oko stejný motorky, ale jeden má přívod od světel a druhý z opačné strany. Takže soudruzi , na OCT 2 jen otočily konektory a je vyřešeno. Jen tak by mě zajímalo, jestli jsou taky stějně drahý. Jinak z OCT2 jde napasovat , jen se trochu ohne ten konektor :palec2:

post-28-1165666785.jpg

Vloženo
Tak si to přečti aspon 6krát

Já si to 6x číst nemusím, jen jsem přemýšlel, jaký má tento příspěvek smysl v návaznosti na to, proč by se nemělo šetřit na takové blbosti, jako je motorek do světel.

Vloženo

Protože nynější motorky vydrží tak 2 roky. Nová oct má být kvalitnější a proto by měly vymyslet něco lepšího. Toť můj názor. Jen pro zajímavost: Vydělat ten motorek z Oct2 je pomalu nemožné- bez poškození. Jen by mě fakt zajímalo kolik je cenový rozdíl v těch motorkách. Měl by být nulový. Jestli to tak není pak jenom tahaj peníze jako vždy!!

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...