pet Vloženo 10. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 Mám v 2,0 Mpi namontovaný LPG .Rezervní kolo zabírá v kufru dost místa .Smí se používat u octávky dojezdové kolo?Tak zvaná loůkoť?A kde by se dala sehnat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píďa Vloženo 10. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 používat se smí za podmínek na něm uvedených, kde sehnat nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mudra Vloženo 10. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 Mám v 2,0 Mpi namontovaný LPG .Rezervní kolo zabírá v kufru dost místa .Smí se používat u octávky dojezdové kolo?Tak zvaná loůkoť?A kde by se dala sehnat? Ahoj, pouzivam ji taky. Ma stejny rozmer jako IV golf, tak zapatrej na golf clubu, tam jsem ji sehnal. Myslim, ze musi byt zapsana v TP(ale nejsem si jist). Jeste jedna vec: nejde dat na predek (velkej kotouc).Tak kdyz bodnes predek, tak musi dve kola dolu.(ale za to misto to stoji, nebo nee? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.