laky18 Vloženo 14. Únor 2023 Sdílet Vloženo 14. Únor 2023 (editace) Ahojte, riesim kupu Karoq-a a rozhodujem sa ci sa oplati priplalit si za 10" kokpit. Je to v ramci Style plus priplatku (530e navyse voci klasickemu Parking paketu). Zabudovanu navigaciu nebudem mat, takze okrem toho sa mi zda, ze je tam rozdiel iba v sirke / pocte zobrazovacich segmentov: 8" - ma 3 segmenty (lavy udaj, cifernik, pravy udaj / resp. ine nastavenie) - uzsi/vyssi, ukazovatele teploty oleja, paliva - vodorovne 10" - ma 5 segmentov (otackomer, stredny udaj, cifernik / mapa / resp. ine nastavenie) - sirsi/nizsi, ukazovatele teploty oleja, paliva - zvysle Oficialne som na skoda strankach/manualoch nenasiel ine rozdiely, prikladam aj obrazok pre porovanie co som nasiel z netu (8" nie je nikde rozumne zdokumentovany). Takze otazka pre majitelov - viete este o nejakych specialnych rozdieloch medzi nimi? Diky moc. Editováno: 14. Únor 2023, autor: laky18 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 14. Únor 2023 Sdílet Vloženo 14. Únor 2023 Tady je ten základní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guppy Vloženo 14. Únor 2023 Sdílet Vloženo 14. Únor 2023 (editace) Ahoj, zásadní rozdíl je v tom, že se na něj lépe kouká a lépe se čtou informace. Jsou prostě přehlednější.....Taky nepíšeš, jestli budeš mít automat, nebo manuál. Tam prostě ten otáčkoměr a tachometr dohromady být musí....👍 Editováno: 14. Únor 2023, autor: Guppy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky18 Vloženo 14. Únor 2023 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2023 před 19 minutami, Guppy napsal: Ahoj, zásadní rozdíl je v tom, že se na něj lépe kouká a lépe se čtou informace. Jsou prostě přehlednější.....Taky nepíšeš, jestli budeš mít auto, nebo manuál. Tam prostě ten otáčkoměr a tachometr dohromady být musí....👍 bude to automat, konkretne je objednane 1.5TSI 110kw DSG, Style vybava + Parking packet Osobne mi tie budiky nevadia, viacmenej som hlavne zvazoval ci sa oplati vymenit Parking pkt za Style Plus pkt navyse za 530e (=10" cockpit, navigacia, phonebox a otvaranie kufra podkopnutim ...). Lebo okrem toho 10" displeja tam nie je pre mna nic zaujimave. + od 6.2.2023 sa zase navysili cenniky, tak neviem ci je vobec rozumne menit konfiguraciu, aby sa to zase nepredrazilo alebo neposunul datum vyroby .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joejog Vloženo 16. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2023 No , ani 10" displej neni žádná hitparáda, ciferníky jsou poměrně malé (oproti analogovým) ručička je titěrná, 50km/h není nijak červeně označená jak je zvykem. A přesto, že to jde všelijak nastavovat (měnit vzhled), tak jediný pro mě použitelný je klasický vzhled, ale jak píšu , na Analogový budíky to v přehlednosti nemá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guppy Vloženo 17. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2023 (editace) Ahoj, 50km/h nemá smysl být označená trvale, protože se ti automaticky mění omezením rychlosti podle značek přímo na rychloměru. Otázka lepšího analogu, nebo digitálu je jen o řidiči. Já osobně už bych analog nechtěl ( a to jsem na něj jezdil 40 let ). Nicméně mám nastavený většinou opravdu klasický vzhled ( dva budíky ), jen když jedu na navigaci, tak si ji hodím přes celý displej, abych nemusel koukat na středovku.......ostatní varianty se mi moc nelíbí...... Editováno: 17. Srpen 2023, autor: Guppy 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joejog Vloženo 17. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2023 Ano, pokud máš rozpoznávání značek a navigaci. Ani jedno já nemám. Číselně zobrazovaná rychlost je taky o ničem, ergonomičtější je analogové zobrazení, je to stejné jako digitálky vs. ručičkové hodinky. Jasně zvyknout se dá na ledacos (viz francouzský auta a přístrojovka uprostřed nebo nad volantem), ale já jsem holt ze staré školy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.