Publikováno Únor 15, 20232 r Dobrý den potřebuji poradit... Řeším přestavbu předního nárazníku na RS... Všechny komponenty mám jen nevím jakou nárazníková kabeláž k zapojení mlhových LED světel... Může mi někdo poradit? Děkuji... Míra H.
Únor 21, 20232 r ahoj, npr. tu: https://www.super-parts.cz/5e0971095dp-predni-kabelaz-zapojeni-pdc-skoda-octavia-3-rs-facelift/
Únor 25, 20232 r Autor Ahoj, kolik by to vyšlo prosím? Ještě bych chtěl zapojit přední parkovací senzory jednotku a kabeláž mám
Prosinec 13, 2024Pro 13 Zdravím , řeším stejný problém. Vše již má hotové ( kabely z jednotky , konektory atd ) ale nedaří se nám to nakódovat . Dokážete pomoci ? Martin
Prosinec 18, 2024Pro 18 V 15. 2. 2023 na 17:12, huncmi napsal: Dobrý den potřebuji poradit... Řeším přestavbu předního nárazníku na RS... Všechny komponenty mám jen nevím jakou nárazníková kabeláž k zapojení mlhových LED světel... Může mi někdo poradit? Děkuji... Míra H. Ahoj, pustil jsem se to toho samého (výměna za RS nárazník). Chtěl jsem se zeptat jestli ti fungují mlhovky a co vše bylo za potřebí. Děkuji za odpověď Vladimír S.
Leden 2Led 2 Tak hlásím vyřešeno, bylo potřeba na mlhovce kontakty 1 a 3 oba plus spojit a 2 prostřední nechat tak jak je, je to mínus. Mlhovka má v sobě dva druhy světel. Potom jen nakódovat ( bez kódování budou při nastartovaném autě blikat).
Únor 8Úno 8 Ahoj, poradi nekdo jak nakodovat LED mlhovky RS na ne-RS aute? normalne funguji, ale pri zhasnuti cca 3x bliknou (corner) Mam spojene dva + z mlhovky , a napojene na stavajici kabelaz kde byla jedna zarovka H8.
Únor 8Úno 8 Najít někoho kdo kóduje, mě po zapojení a nastartování blikaly. Mě tam klučina měnil nějaké hodnoty aby auto vědělo za tam jsou ledky. Jinak to mám stejně zapojené.
Únor 8Úno 8 To mam nekoho, a jak pises nejdriv blikali porad, zmenili jsme druh svetla na led, a uz sviti, ale kdyz zhasinaj tak bliknout. Je tam na vyber vice druhu LED, ale nejak se nam to nedari.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.