huncmi Vloženo 15. Únor 2023 Vloženo 15. Únor 2023 Dobrý den potřebuji poradit... Řeším přestavbu předního nárazníku na RS... Všechny komponenty mám jen nevím jakou nárazníková kabeláž k zapojení mlhových LED světel... Může mi někdo poradit? Děkuji... Míra H. Citovat
Andrej_sk Vloženo 21. Únor 2023 Vloženo 21. Únor 2023 ahoj, npr. tu: https://www.super-parts.cz/5e0971095dp-predni-kabelaz-zapojeni-pdc-skoda-octavia-3-rs-facelift/ Citovat
huncmi Vloženo 21. Únor 2023 Autor Vloženo 21. Únor 2023 Ahoj super, nemáš někoho kdo by to uměl zapojit? Citovat
rolbař Vloženo 25. Únor 2023 Vloženo 25. Únor 2023 Není problém například u mě v Praze nebo v Prostějově Citovat
huncmi Vloženo 25. Únor 2023 Autor Vloženo 25. Únor 2023 Ahoj, kolik by to vyšlo prosím? Ještě bych chtěl zapojit přední parkovací senzory jednotku a kabeláž mám Citovat
MartinHromas Vloženo 13. Prosinec 2024 Vloženo 13. Prosinec 2024 Zdravím , řeším stejný problém. Vše již má hotové ( kabely z jednotky , konektory atd ) ale nedaří se nám to nakódovat . Dokážete pomoci ? Martin Citovat
Vladimír_litovel Vloženo 18. Prosinec 2024 Vloženo 18. Prosinec 2024 V 15. 2. 2023 na 17:12, huncmi napsal: Dobrý den potřebuji poradit... Řeším přestavbu předního nárazníku na RS... Všechny komponenty mám jen nevím jakou nárazníková kabeláž k zapojení mlhových LED světel... Může mi někdo poradit? Děkuji... Míra H. Ahoj, pustil jsem se to toho samého (výměna za RS nárazník). Chtěl jsem se zeptat jestli ti fungují mlhovky a co vše bylo za potřebí. Děkuji za odpověď Vladimír S. Citovat
Vladimír_litovel Vloženo 2. Ledna Vloženo 2. Ledna Tak hlásím vyřešeno, bylo potřeba na mlhovce kontakty 1 a 3 oba plus spojit a 2 prostřední nechat tak jak je, je to mínus. Mlhovka má v sobě dva druhy světel. Potom jen nakódovat ( bez kódování budou při nastartovaném autě blikat). 1 Citovat
Aadamhavlik Vloženo 8. Února Vloženo 8. Února Ahoj, poradi nekdo jak nakodovat LED mlhovky RS na ne-RS aute? normalne funguji, ale pri zhasnuti cca 3x bliknou (corner) Mam spojene dva + z mlhovky , a napojene na stavajici kabelaz kde byla jedna zarovka H8. Citovat
Vladimír_litovel Vloženo 8. Února Vloženo 8. Února Najít někoho kdo kóduje, mě po zapojení a nastartování blikaly. Mě tam klučina měnil nějaké hodnoty aby auto vědělo za tam jsou ledky. Jinak to mám stejně zapojené. Citovat
Aadamhavlik Vloženo 8. Února Vloženo 8. Února To mam nekoho, a jak pises nejdriv blikali porad, zmenili jsme druh svetla na led, a uz sviti, ale kdyz zhasinaj tak bliknout. Je tam na vyber vice druhu LED, ale nejak se nam to nedari. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.