Kolafa Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 Nevite nekdo, ve vyhlasce je ze musi mit bilou barvu a je tam napsano "obrysova svetla", tzn. mnozne cislo. Bude policajtum vadit, kdyz jich bude 26? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolafa Vloženo 11. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 ve dne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolafa Vloženo 11. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 V noci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda TDI Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 Cau, kdyz Te budou chtit dostat - tak a, nejsou homologovana (na vuz smis dat jen schvalene doplnky) b, mam pocit, ze je ve vyhl. napsano max. 2 pridavna svetla od kazdeho typu... Jinak na fotce to vypada moc pekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 Nevite nekdo, ve vyhlasce je ze musi mit bilou barvu a je tam napsano "obrysova svetla", tzn. mnozne cislo. Bude policajtum vadit, kdyz jich bude 26? To každopádně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaD Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 No, když to budeš mít přes samostatný vypínač, tak to vadit nebude. Vždycky to můžeš rychle vypnout a policajtům tvrdit, že měli vlčí mlhu a bůh ví co viděli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 No, když to budeš mít přes samostatný vypínač, tak to vadit nebude. Vždycky to můžeš rychle vypnout a policajtům tvrdit, že měli vlčí mlhu a bůh ví co viděli. To nevím jak s touto hláškou uspěje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 Určitě to policajtům vadit bude! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasino Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 Vypadá to dobře, ale líbit se jim to určitě nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 Treba jim to opravdu nebude vadit, spousta jich takova auta rada obhlizi a obcas privrou i oci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johan Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 Kolafíku moc pěkný, zajímavý nápad. Škoda jen, že můžeš narazit i na policajta blbce a je to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 Pekny poutovy svetylka To se jim fakt libit nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 teďkom v čase vánočním mu nikdo nic neřekne,vše kolem je to podobně osvětlené 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hunter1 Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 Máš to moc pěkný, a stran policajtů si myslím, že je to kus od kusu. Hele, a není pod tou mřížkou oko na tažení auta? Jak to máš vyřešený? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolafa Vloženo 18. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 Pekny poutovy svetylka To se jim fakt libit nebude Jaky poutovy svetylka? To je poctiva Ikea - osvetleni pod kuchynskou linku! :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolafa Vloženo 18. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 Máš to moc pěkný, a stran policajtů si myslím, že je to kus od kusu. Hele, a není pod tou mřížkou oko na tažení auta? Jak to máš vyřešený? Je to pomerne lehce vypojitelny, oboje najednou samozrejme i kvuli tem blbejm zabickam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 Čau,tak to se mi fakt líbí já jsem taky posedlej cpát všude osvětlení.měl jsem kdysi na favu ty osvětlený ostřikovače,jéje to bylo kecú ale bez pokuty.pak jsem si je udělal na vypínač,a když mě stavěli tak jsem je jakoby předjel,a než tam doběhli tak jsem je vypnul.Zajímavé bylo to,že se nechal lapit každej polish a hned letěli před auto a nechali si rozsvítit světla.No ty mě vždy bavili těma pohledama a vůbec je netrklo se zeptat jestli mám vypínač.KOKOTI. takže to je má rada a nezapomen si zakrýt RZ auta nevíš kdo tu brouzdá kor v Praze se dost krade. ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.