zoleee88 Vloženo 17. Únor 2023 Sdílet Vloženo 17. Únor 2023 Zdravím. Vedel by niekto poradiť ako a kde vypnúť to dodatočné zotretie predných stieračov. Pri ostreku mi to zotrie 3-4x + po 5s ešte raz. Ide o Octaviu 2 pred face. Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PAPAPINE Vloženo 17. Únor 2023 Sdílet Vloženo 17. Únor 2023 Je to mozne cez diagnostiku kodovoanim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zoleee88 Vloženo 17. Únor 2023 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2023 No to som tušil že sa dá ale postup by sa mi zišiel kde to nájdem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PAPAPINE Vloženo 3. Březen 2023 Sdílet Vloženo 3. Březen 2023 V tomto vlakne je to popisane presne, zda sa mi ze to je funkcia teardrop. Mas tam aj dalsie moznosti kodovania: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.