Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor
Skus ten Arcon - je to pry opravdu jednoduchy - napiš PM.

Mas PM

pm jsem nedostal

k alias studiu - ani to nezkušaj - naš designer v tom dělá a to je prostě hrůza - ono to je spiš takove desajnerske kreslítko ale pro konstrukci baraku ani nahodou.

tak to je divný, že ti nedošlo :o

tak znova

jj zkus ten archicad. dostacujici hracka. ACAD a Solid je v tomto zbytečně složitý..

Jestli chces, muzu Ti poslat ten ArchiCad, ale z vlastni zkusenosti vim, ze zase tak jednoduchy to neni, pokud nemas alespon male zkusenosti treba s AutoCadem... Byt jsem si tenkrat delal v programu z casopisu Chip, ale nemuzu ho bohuzel nikde najit, rekonstrukce uz je holt hotova a kramy jsou na pude nebo nekde ve sklepe...

• Autor

uf, tak cosik se už podařilo vykutit, ale eště to není ono.

• Autor

Tak tak ten náš byt vypadá. Je to ve skutečném poměru, jen chybí lodžie.

• Autor

A prakticky celej ten střed příjde vybombardovat(jestli si to žena nerozmyslí), takže vlastně nebude místo v bytě, který by nebylo dotčený zedničinou. Teda ještě doufám, že nebude problém se statikou, ale nic z toho není nosný, takže jen příčky.

Pěkný. V čem to je dělaný :D:D:D:D:D:D .

• Autor

:D:D:D

Akorát to nějak blbne.

• Autor

Protáhni si PC Avastem, ten ti toho šmejda odchytí.

• Autor

A zhruba todlenc by z toho mělo být. Je to jen první nástřel.

• Autor

Jinak velikostně je to necelých 100m2

Nazdarek ja kreslim normalne oficialne.. projekcni cinnost v AutoCADu 2005 + CADKON a ve 3D v Arconu amuzu rict ze na 3D je to dobrej programek... a rychle se snim dela ale verze free neexistuje jen leda piratska verze to stejny s autocadem jinak me napadlo jestli budes delat to ze menis dispozici vcetne stoupacky tak nevim nevi... myslim ze budes potrebovat origo projektik aspon na ohlasku?? jeste teda nevim jestli je to RD nebo panelak??? jinak preju hodne zdaru v kresleni... B)

• Autor
Nazdarek ja kreslim normalne oficialne.. projekcni cinnost v AutoCADu 2005 + CADKON a ve 3D v Arconu amuzu rict ze na 3D je to dobrej programek... a rychle se snim dela ale verze free neexistuje jen leda piratska verze to stejny s autocadem jinak me napadlo jestli budes delat to ze menis dispozici vcetne stoupacky tak nevim nevi... myslim ze budes potrebovat origo projektik aspon na ohlasku?? jeste teda nevim jestli je to RD nebo panelak??? jinak preju hodne zdaru v kresleni... B)

je to byt, stoupačky zůstanou jak jsou, tak by to neměl být problém.

• Autor

Tak upraveno dle přání manželky. To dlouhé hnědé symbolizuje kuchyňskou linku.

Na kuchyň jsem si stáhl zdarma prográmek z internetu z IKEY. Je to jednoduché a pro představu jak to bude zhruba vypadat to stačí. Já mám takovou představu, a realizace bude během 4-měsíců.

post-18-1166199555.jpg

• Autor
Na kuchyň jsem si stáhl zdarma prográmek z internetu z IKEY. Je to jednoduché a pro představu jak to bude zhruba vypadat to stačí. Já mám takovou představu, a realizace bude během 4-měsíců.

Díky Alfíku, stáhnul jsem a pro představu to je fakt dobrý.

:palec2:-_-

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.