TomasB Vloženo 12. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 Skus ten Arcon - je to pry opravdu jednoduchy - napiš PM. Mas PM pm jsem nedostal k alias studiu - ani to nezkušaj - naš designer v tom dělá a to je prostě hrůza - ono to je spiš takove desajnerske kreslítko ale pro konstrukci baraku ani nahodou. tak to je divný, že ti nedošlo tak znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 jj zkus ten archicad. dostacujici hracka. ACAD a Solid je v tomto zbytečně složitý.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deadzygote Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 Jestli chces, muzu Ti poslat ten ArchiCad, ale z vlastni zkusenosti vim, ze zase tak jednoduchy to neni, pokud nemas alespon male zkusenosti treba s AutoCadem... Byt jsem si tenkrat delal v programu z casopisu Chip, ale nemuzu ho bohuzel nikde najit, rekonstrukce uz je holt hotova a kramy jsou na pude nebo nekde ve sklepe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 14. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 uf, tak cosik se už podařilo vykutit, ale eště to není ono. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 14. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Tak tak ten náš byt vypadá. Je to ve skutečném poměru, jen chybí lodžie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 14. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 A prakticky celej ten střed příjde vybombardovat(jestli si to žena nerozmyslí), takže vlastně nebude místo v bytě, který by nebylo dotčený zedničinou. Teda ještě doufám, že nebude problém se statikou, ale nic z toho není nosný, takže jen příčky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Pěkný. V čem to je dělaný . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 14. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Pěkný. V čem to je dělaný . Akorát to nějak blbne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 14. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Pěkný. V čem to je dělaný . Protáhni si PC Avastem, ten ti toho šmejda odchytí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 15. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 A zhruba todlenc by z toho mělo být. Je to jen první nástřel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 15. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 Jinak velikostně je to necelých 100m2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikano1 Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 Nazdarek ja kreslim normalne oficialne.. projekcni cinnost v AutoCADu 2005 + CADKON a ve 3D v Arconu amuzu rict ze na 3D je to dobrej programek... a rychle se snim dela ale verze free neexistuje jen leda piratska verze to stejny s autocadem jinak me napadlo jestli budes delat to ze menis dispozici vcetne stoupacky tak nevim nevi... myslim ze budes potrebovat origo projektik aspon na ohlasku?? jeste teda nevim jestli je to RD nebo panelak??? jinak preju hodne zdaru v kresleni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 15. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 Nazdarek ja kreslim normalne oficialne.. projekcni cinnost v AutoCADu 2005 + CADKON a ve 3D v Arconu amuzu rict ze na 3D je to dobrej programek... a rychle se snim dela ale verze free neexistuje jen leda piratska verze to stejny s autocadem jinak me napadlo jestli budes delat to ze menis dispozici vcetne stoupacky tak nevim nevi... myslim ze budes potrebovat origo projektik aspon na ohlasku?? jeste teda nevim jestli je to RD nebo panelak??? jinak preju hodne zdaru v kresleni... je to byt, stoupačky zůstanou jak jsou, tak by to neměl být problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 15. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 Tak upraveno dle přání manželky. To dlouhé hnědé symbolizuje kuchyňskou linku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alf Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 Na kuchyň jsem si stáhl zdarma prográmek z internetu z IKEY. Je to jednoduché a pro představu jak to bude zhruba vypadat to stačí. Já mám takovou představu, a realizace bude během 4-měsíců. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 16. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2006 Na kuchyň jsem si stáhl zdarma prográmek z internetu z IKEY. Je to jednoduché a pro představu jak to bude zhruba vypadat to stačí. Já mám takovou představu, a realizace bude během 4-měsíců. Díky Alfíku, stáhnul jsem a pro představu to je fakt dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alf Vloženo 16. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.