NiceOne Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 zrovna sem to sem dchtel psat. vceeera jsem to objevil a uz mi poslali vycisleninicmene me docela zklamali, cekal jsem trochu nizsi castku Mozna jde o to, ze nejvetsi uroky platis na zacatku smlouvy, cim vic se blizis konci, tak tim vetsi cast splatky predstavuje jistina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 20. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 no to me taky napadlo ale zase kdyz jsem videl rozpis splatek tak kazdy mesic je stejny podil na 5% a na 22% DPH tak potom nedava logiku ze by ze zacatku byly vetsi uroky no trochu me tohle fakt zklamalo, taky jsem cekal ze kdyz poslou vycisleni tak tam nebude proste castka ale naky rozkliceni ty castky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 9. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2007 tak jenom dodam tedy moji zkusenost kdyby nekdo potreboval :-) zavolate na skofin, pozadate o predcasne ukonceni druhej den mi volala telefonicky castku (osobne jsem si musel dojet pro papir na zaklade ktereho jsem poslal penize - mozno zaslat postou) pokud mate hotovost muzete se rovnou sebrat a privezt hotovost ja penize ale prevadel, ihned jak jim dosli tak volali ze je vsechno pripraveny a ze se muzu dostavit poplatek za predcasne ukonceni je 3570 kacek pozor!!! pojisteni plati pouze do pulnoci od prevzeti technicáku a ostatnich dokladu pak mate 10 dni na prepis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 A jak to vyslo financne? Pojisteni jsi teda neplatil? Kolik zbyvalo doplatit Kc, za kolik splatek a kolik po tobe chteli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 9. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2007 financne uplne spokojenej nejsem cekal jsem ze doplatek bude jeste trochu nizsi¨ zbyvalo vlastne doplatit 142 tis a oni chteli 125 tis kdyz ale vezmu v uvahu ze tim kratim o dva roky pojisteni a uroky tak mi ten odecet prijde malej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 Těch 142 je už po odečtení pojistky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host maxxxx Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Ked som si ho chcel odkupit ja, mám fabku, tak som zistil,ze to zmysel velký nemá....Musís doplatit komplet vsetko, celý splátkový kalendár. V zmluve este mám,ze mi mozu dat ako poplatok za predcasné ukoncenie az desat percent z ceny vozidla...ale to je hádam prehnane:).vykaslal som na to teda a stále splácam. Inak za prevedenie leasingu je nová cena u skofina a tá cinní 7.000czk.....smejdi, vyse ako moja mesacná splátka:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 Ked som si ho chcel odkupit ja, mám fabku, tak som zistil,ze to zmysel velký nemá....Musís doplatit komplet vsetko, celý splátkový kalendár. V zmluve este mám,ze mi mozu dat ako poplatok za predcasné ukoncenie az desat percent z ceny vozidla...ale to je hádam prehnane:).vykaslal som na to teda a stále splácam. Inak za prevedenie leasingu je nová cena u skofina a tá cinní 7.000czk.....smejdi, vyse ako moja mesacná splátka:) šmejdi to nejsou, ty sám jsi to podepsal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.