Trisy89 Vloženo 30. Březen 2023 Sdílet Vloženo 30. Březen 2023 Ahoj Borci, Mám Octavia 3 RS po Faceliftu combi. Chrom packet a zatmavená skla. Úplně mi to nejde k sobě. Daleko lépe vypadají černé lesklé lišty okolo oken a černé lesklé střešní nosiče. Neřešil jste to někdo? Co doporučujete? Stříknout barvou, nebo spíš fólie? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 30. Březen 2023 Sdílet Vloženo 30. Březen 2023 Takmer hned na zaciatku https://forum.skodahome.cz/topic/139163-chromová-lišta-podél-oken-chrom-paket/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trisy89 Vloženo 31. Březen 2023 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2023 Tam jsem psal a dostal jsem pojeb, proč nezaložím nové téma. Ale tak jsem rád, že nejsem jedinej koho to napadlo :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 31. Březen 2023 Sdílet Vloženo 31. Březen 2023 Asi kvoli tomu, ze si tam mal riesit IBA chrom okolo okien, a nie aj hagusy na streche :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trisy89 Vloženo 31. Březen 2023 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2023 No to trochu nedává smysl. První píšu chrom okolo oken a jako dodatek hagusy. Tak či tak mi nikdo neodpověděl :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 1. Červen 2023 Sdílet Vloženo 1. Červen 2023 Čo sledujem zľahka veci okolo detailingu, napr. amíci to všetko balia do fólie... Je s tým zrejme menej srania ako so striekaním... Nájdi najbližšiu detailingovú firmu a informuj sa tam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.