Publikováno Březen 30, 20232 r Ahoj Borci, Mám Octavia 3 RS po Faceliftu combi. Chrom packet a zatmavená skla. Úplně mi to nejde k sobě. Daleko lépe vypadají černé lesklé lišty okolo oken a černé lesklé střešní nosiče. Neřešil jste to někdo? Co doporučujete? Stříknout barvou, nebo spíš fólie? Děkuji.
Březen 30, 20232 r Takmer hned na zaciatku https://forum.skodahome.cz/topic/139163-chromová-lišta-podél-oken-chrom-paket/
Březen 31, 20232 r Autor Tam jsem psal a dostal jsem pojeb, proč nezaložím nové téma. Ale tak jsem rád, že nejsem jedinej koho to napadlo :-D
Březen 31, 20232 r Asi kvoli tomu, ze si tam mal riesit IBA chrom okolo okien, a nie aj hagusy na streche :)
Březen 31, 20232 r Autor No to trochu nedává smysl. První píšu chrom okolo oken a jako dodatek hagusy. Tak či tak mi nikdo neodpověděl :-)
Červen 1, 20232 r Čo sledujem zľahka veci okolo detailingu, napr. amíci to všetko balia do fólie... Je s tým zrejme menej srania ako so striekaním... Nájdi najbližšiu detailingovú firmu a informuj sa tam...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.