MacBoy Vloženo 1. Duben 2023 Sdílet Vloženo 1. Duben 2023 (editace) Ahoj chalani, zaobstaral som si ďalšiu škodovku, OIII 1.6 TDI 77kW, auto bolo vyrobené 10/2013, dovezené z Belgicka v 2014. Dnes mi prestala fungovať navigácia, vypisuje, že funkcia nie je podporovaná. V SD slotoch nie je žiadna karta. doteraz bežala, i s neaktualizovanými mapami. Prikladám foto. Možno že je to len blbosť... Viete poradiť? Ďakujem.... Editováno: 1. Duben 2023, autor: MacBoy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraH Vloženo 1. Duben 2023 Sdílet Vloženo 1. Duben 2023 (editace) Amundsen navigace mě bez SD karty nefunguje. Podle mě tam musí být karta Editováno: 1. Duben 2023, autor: MaraH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 1. Duben 2023 Sdílet Vloženo 1. Duben 2023 Tohle je spíš Columbus, soudě podle velikosti displeje. Tam SD karta není, mapy jsou přímo na disku jednotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MacBoy Vloženo 2. Duben 2023 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2023 (editace) Tak nakoniec sa navigácia rozchodila resetovaním - podržaním spúšťacieho tlačidla na min. 15s. SD karta naozaj nie je v tejto verzii potrebná. Editováno: 2. Duben 2023, autor: MacBoy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.