Publikováno Duben 9, 20232 r Ahoj, mám takový problém. Hrál jsem si s kódováním (Car Scanner) a nějak se mi pokazila stropní lampička. Při odemčení se stropní pampicka rozsvítí. Po chcipnuti motoru, a otevření dveří se lampička nerozsviti. (Spínače ve dveřích jsou OK - na maxidotu se ukážou otevřené dveře) Octavia 3 2018 Máte nějaké nápady jak to dokodovat? Mám i VCDS, ale nic jsem tam nenašel...
Květen 2, 20232 r Autor Tak pokud by měl někdo podobný problém, zde je řešení: 09 - centrální elektrika 16 - bezpečnostní přístup Kód - 31347 10 - Přizpůsobení IDE11477 parametr vnitřního osvětlení.... Změnit na 0 Nastavuje se tím prodleva mezi otevřením dveří a rozsvícením stropní lampičky 🙂 Je k tomu potřeba HEX V2 Čínské klony (pouze přebalené V1 s oddělitelným kabelem) nepodporují toto kódování. Ano, mám taky čínský klon, ale ten dražší V2. Upraveno Květen 2, 20232 r od Tomajzlik Martiník
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.