Zajjda Vloženo 22. Duben 2023 Sdílet Vloženo 22. Duben 2023 mám Octavií 2 ts 125kw kombi,auto se chová jako by byl kopnuty disk nebo špatně vyvážené auto,v 80km rychlosti se rozklepe předek i zadek pak se to uklidní lehce a od 120km do 150km se trape lehce i volant měněny už poloosy obě kotouče ložiska atd a auto se stále klepe už nevím kudy kam neřešil už někdo?kdyz tak díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DCSpeedy Vloženo 24. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2023 Zdravím, nějaký posun v tomto problému? Pociťuju dlouhodobě na autě něco podobného. I když mám kola čerstvě vyvážené, tak mezi 70-80 a 140 pociťuji vibrace od podvozku a v těch 140 i z volantu. Je to celkově takovej divnej neklid auta a nemá na to vliv, zda je auto pod plynem v tahu, nebo na neutrál. Všiml jsem si, že pokud kola více nahustím, tak je to cítit o dost více a to jezdim na 16kách 🙈 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.