Trisy89 Vloženo 28. Duben 2023 Sdílet Vloženo 28. Duben 2023 Ahoj borci, mám OIII RS combi po faceliftu. Vzadu to má ty LED světla. Po nastartování se mi teď občas stává, že mi auto hlásí zkontrolujte pravé zadní brzdové světlo. Problém je, že občas svítí a vůbec to nehlásí a občas nesvítí a hlásí to. V manuálu mám pouze výměnu žárovek v těch starých typech světel, ale nikde nevidím návod na výměnu v těch nových LED světlech. Zajímalo by mě tedy, jestli se vůbec ta brzdová žárovka dá vyměnit, nebo je to všechno jako led modul a musí se kvůli tomu měnit celé světlo??? Nebo by to mohl být jen špatný kontakt, když to někdy jde a někdy ne? Neměl jste někdo stejný problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 29. Duben 2023 Sdílet Vloženo 29. Duben 2023 demontovat svetlo a skontrolovat konektor. ak niekto menil smerovku alebo spiatocku (napr. za LED), mohol blbo osadit kable, tie sa dostali do tesnenia a cez to nasledne zatekalo ja som mal problem so spiatockou. na foto vidno stlacene tesnenie a kvoli tomu skorodovany pin. nastastie som to stihol a nemusel som menit nosic ziaroviek. samozrejme vsetko vycistene a pin vymeneny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trisy89 Vloženo 29. Duben 2023 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2023 Před hodinou, wirer napsal: demontovat svetlo a skontrolovat konektor. ak niekto menil smerovku alebo spiatocku (napr. za LED), mohol blbo osadit kable, tie sa dostali do tesnenia a cez to nasledne zatekalo ja som mal problem so spiatockou. na foto vidno stlacene tesnenie a kvoli tomu skorodovany pin. nastastie som to stihol a nemusel som menit nosic ziaroviek. samozrejme vsetko vycistene a pin vymeneny No tak jsem se díval a mám nejspíš ten samý problém. Těsnění je pomackané. Jediný rozdíl je, že já nedokážu ani vytáhnout ten konektor z toho světla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 29. Duben 2023 Sdílet Vloženo 29. Duben 2023 Najprv uvolnit cervenu poistku, az potom tahat ciernu cast konektora. Ak to nejde ani tak, je mozne, ze to zoxidovalo uplne. Tu uz hrozi odtrhnutie "kolika" z nosica ziaroviek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trisy89 Vloženo 29. Duben 2023 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2023 před 2 minutami, wirer napsal: Najprv uvolnit cervenu poistku, az potom tahat ciernu cast konektora. Ak to nejde ani tak, je mozne, ze to zoxidovalo uplne. Tu uz hrozi odtrhnutie "kolika" z nosica ziaroviek Jojo, utrhl jsem to, bylo to komplet zoxidovane... uz jsem se díval kde koupit díly. Nemůžu najít jen piny do toho konektoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 29. Duben 2023 Sdílet Vloženo 29. Duben 2023 000 979 150 E myslim Posledny prispevok sa necituje! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trisy89 Vloženo 29. Duben 2023 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2023 Na to jsem se díval právě, ale to je i s kabelem.. já myslel, že bych koupil jen ty piny. Takhle to budu muset asi stihnout a napájet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 29. Duben 2023 Sdílet Vloženo 29. Duben 2023 @Trisy89přesně jak psal @wirer, příspěvek přímo nad sebou se necituje, viz pravidla fóra. Dej si na to pozor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trisy89 Vloženo 29. Duben 2023 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2023 (editace) Naposledy už jsem ho necitoval 😊 Editováno: 29. Duben 2023, autor: Trisy89 Oprava 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trisy89 Vloženo 1. Květen 2023 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2023 V 29. 4. 2023 na 20:42, wirer napsal: 000 979 150 E myslim Posledny prispevok sa necituje! Nevíš, jestli by se nedal koupit jen ten pin samotný? Nevím přesně jak bych to měl napojovat kabel na kabel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 1. Květen 2023 Sdílet Vloženo 1. Květen 2023 Allegro, aliexpress, ebay, amazon, autokabel.cz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojc Vloženo 8. Květen 2023 Sdílet Vloženo 8. Květen 2023 @Trisy89 Ahoj, jak to prosím dopadlo? Mám stejný problém, taky špatně nasazené těsnění a komplet zoxidovaný konektor, který nejde vytáhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trisy89 Vloženo 10. Květen 2023 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2023 @Vojc Konektor jsem se snažil vytáhnout a podařilo se. Ale utrhl se komplet ten vnitřek nosiče žárovek. Takže jsem objednal nosič žárovek, konektor, a piny a budu to muset vyměnit až to přijde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.