Davon Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Co jsem cetl, tak mraky Octavianu rika, ze nejhezci je origo maska, nyni nejak nerozumim hlasovani, co je hruza na tom, ze na origo masce je pridany doplnujici chrom, coz nijak tu masku nemeni, zebrovani zustava, TIM PADEM JE TO ORIGO. JA RIKAM, POKUD SE TO NELOUPE DOLU, NECH TO TAM, JE TO DLE MEHO NAZORU NEJHEZCI MASKA - TEDY NEJHEZCI ORIGO MASKA S DOPLNKEM MILOTEC Spise bych sundal znak RS kdyz to RS neni, ale dle gusta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Sundat, ale je to tvoje auto, uz jsem videl vetsi ptakovyny Ty woe, ptakovyna je dobra hrupqa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Co jsem cetl, tak mraky Octavianu rika, ze nejhezci je origo maska, nyni nejak nerozumim hlasovani, co je hruza na tom, ze na origo masce je pridany doplnujici chrom, coz nijak tu masku nemeni, zebrovani zustava?JA RIKAM, POKUD SE TO NELOUPE DOLU, NECH TO TAM, JE TO DLE MEHO NAZORU NEJHEZCI MASKA - TEDY NEJHEZCI ORIGO MASKA S DOPLNKEM MILOTEC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Co jsem cetl, tak mraky Octavianu rika, ze nejhezci je origo maska, nyni nejak nerozumim hlasovani, co je hruza na tom, ze na origo masce je pridany doplnujici chrom, coz nijak tu masku nemeni, zebrovani zustava?JA RIKAM, POKUD SE TO NELOUPE DOLU, NECH TO TAM, JE TO DLE MEHO NAZORU NEJHEZCI MASKA - TEDY NEJHEZCI ORIGO MASKA S DOPLNKEM MILOTEC Ja vcera sundal Milotec a dal puvodni origo i kdyz na starej cumak, a mam to na novym, a vaham, co je docasne lepsi, viz tema Miss predni maska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Sundat, ale je to tvoje auto, uz jsem videl vetsi ptakovyny Ty woe, ptakovyna je dobra hrupqa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Sundat, ale je to tvoje auto, uz jsem videl vetsi ptakovyny Ty woe, ptakovyna je dobra hrupqa Soracz, ja musel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Co jsem cetl, tak mraky Octavianu rika, ze nejhezci je origo maska, nyni nejak nerozumim hlasovani, co je hruza na tom, ze na origo masce je pridany doplnujici chrom, coz nijak tu masku nemeni, zebrovani zustava?JA RIKAM, POKUD SE TO NELOUPE DOLU, NECH TO TAM, JE TO DLE MEHO NAZORU NEJHEZCI MASKA - TEDY NEJHEZCI ORIGO MASKA S DOPLNKEM MILOTEC Ja vcera sundal Milotec a dal puvodni origo i kdyz na starej cumak, a mam to na novym, a vaham, co je docasne lepsi, viz tema Miss predni maska krysarr - mohol by si dat niekam nejaku lepsiu fotku z predu. mam taku istu farbu a som zvedavy ako vyzera rs naraznik v tej farbe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 hele ani hruza ani supr, třeba ty lištičky dole tomu pomůžou, dole je to moc černé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 (editace) krysarr - mohol by si dat niekam nejaku lepsiu fotku z predu. mam taku istu farbu a som zvedavy ako vyzera rs naraznik v tej farbe. Urcite, tohle je par dni stary, zadny idealni osvetleni, ale pro predstavu to snad bude stacit, kdyztak nejakou dohledam Mam tam tahokov a spolecne s rozmlacenou SPZ to chce zmenu Editováno: 14. Prosinec 2006, autor: krysarr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 (editace) krysarr - mohol by si dat niekam nejaku lepsiu fotku z predu. mam taku istu farbu a som zvedavy ako vyzera rs naraznik v tej farbe. Urcite, tohle je par dni stary, zadny idealni osvetleni, ale pro predstavu to snad bude stacit, kdyztak nejakou dohledam Mam tam tahokov a spolecne s rozmlacenou SPZ to chce zmenu diky novi - pri najhorsom das spat Editováno: 14. Prosinec 2006, autor: mcsolle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 krysarr - mohol by si dat niekam nejaku lepsiu fotku z predu. mam taku istu farbu a som zvedavy ako vyzera rs naraznik v tej farbe. Urcite, tohle je par dni stary, zadny idealni osvetleni, ale pro predstavu to snad bude stacit, kdyztak nejakou dohledam Mam tam tahokov a spolecne s rozmlacenou SPZ to chce zmenu diky novi - pri najhorsom das spat Neni zac Mrizky asi udelaj hodne, paxe uvidi, co dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 14. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Co jsem cetl, tak mraky Octavianu rika, ze nejhezci je origo maska, nyni nejak nerozumim hlasovani, co je hruza na tom, ze na origo masce je pridany doplnujici chrom, coz nijak tu masku nemeni, zebrovani zustava, TIM PADEM JE TO ORIGO.JA RIKAM, POKUD SE TO NELOUPE DOLU, NECH TO TAM, JE TO DLE MEHO NAZORU NEJHEZCI MASKA - TEDY NEJHEZCI ORIGO MASKA S DOPLNKEM MILOTEC Spise bych sundal znak RS kdyz to RS neni, ale dle gusta... tak na pohled uz to Rso skoro je, zvenku staci uz jen koncovka, vevnitr to je uz komplet, sice tomu chybi to nejdulezitejsi - motor, ale to na pohled nikdo nepozna, zejo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 15. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 (editace) aktualni podoba, abyste mohli hlasovat pro opravdu aktualni stav... Editováno: 15. Prosinec 2006, autor: novi37 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cougar Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 JEN JI TAM NECH.. memu oku to lahodi, ladi to celkove k autu a hlavne: nepusobi to rusive... prave to se mi libi, ze neni to obyc, ale ne zas pretunena.. je to proste super, mam taky stribrnou Octu a mit penize mimo, tak si ji tam taky hodim, presne tuhle! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 15. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 JEN JI TAM NECH.. memu oku to lahodi, ladi to celkove k autu a hlavne: nepusobi to rusive... prave to se mi libi, ze neni to obyc, ale ne zas pretunena.. je to proste super, mam taky stribrnou Octu a mit penize mimo, tak si ji tam taky hodim, presne tuhle! dekuju pane!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 16. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2006 predtym som pisal, ze akokeby dole nieco chybalo... no uz nechyba nechaj to tak ako je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toncek Vloženo 16. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2006 krasavice je to,tý stříbrný to mocka pasuje,fakt cool jenom mě tam mate ten znak rs,jelikož mě chybí jedna čočka ve světle opravdu krasavice,snad sen každýho octaviáka mít takovýhle čumáček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 16. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2006 myslím,že to nevypadá zle a ten znak tam nech, když se ti to líbí,protože,jak tu někteří odborníci píší,že ten znak rs máš sundat,tak neví vo co go,protože to není znak rs,ale znak motosport Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gismo Vloženo 16. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2006 aktualni podoba, abyste mohli hlasovat pro opravdu aktualni stav... sundal bych to a dal tam tahokov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 myslím,že to nevypadá zle a ten znak tam nech, když se ti to líbí,protože,jak tu někteří odborníci píší,že ten znak rs máš sundat,tak neví vo co go,protože to není znak rs,ale znak motosport Dobre vim co je zelene V, jen jsem to nazval a nejsem jediny kdo tomu rika znak RS, kdyz se rekne RS vybavi se mi prave tento znak, tak to asi proto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 nazývejme pravými jmény Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 aktualni podoba, abyste mohli hlasovat pro opravdu aktualni stav... sundal bych to a dal tam tahokov. Si nemůžu pomoct, ale ten tahokov v tý mřížce je jak cedítko na mouchy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 nazývejme pravými jmény Rozkaz! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holhas Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 není špatná,ale originál je originál.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 aktualni podoba, abyste mohli hlasovat pro opravdu aktualni stav... sundal bych to a dal tam tahokov. Si nemůžu pomoct, ale ten tahokov v tý mřížce je jak cedítko na mouchy presne uz se mi to taky nepaci pokud to neni v masce uz normalne jako milotec nevim, takhle bych to nechal, lepsi nez predtim jinak nechapu co komu vadi na zelenem vecku....pokud bych mel vzdau zeleny vecko s napisem RS budiz, ale pokud mam jen vecko tak nevidi problem pokud se ot nekomu libi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.