Jodynek Vloženo 7. Květen 2023 Sdílet Vloženo 7. Květen 2023 Dostal jsem ke kameře kabel s připojením napájení do OBDII konektoru. Moje otázka je - nevybije mi to baterii, když bude auto delší dobu stát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 7. Květen 2023 Sdílet Vloženo 7. Květen 2023 Tak to přece záleží na kameře, zda se umí vypnout nebo ne, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jodynek Vloženo 7. Květen 2023 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2023 No, kamera i po uzamčení auta dál běží, tak se snažím dopátrat, zda po nějaké době řídící jednotka náhodou napájení do OBDII neodpojí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jodynek Vloženo 7. Květen 2023 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2023 (editace) Takze OBDII je stale napajena i po vypnuti klicku. Pujdu cestou pripojeni do svorkovnice pojistek - pres https://dratek.cz/arduino/48197-adapter-na-pojistky-do-auta-standard-tap-12v-10a.html. Vyberu takovou pojistku, ktera je pod napetim az pri zapnutem klicku. Pokud to ma nekdo z Vas takto reseno, napiste mi prosim, na kterou pojistku to mate pripojene. Uvaxzuju o pojistce cislo 40 - zasuvky 12V, ale nevim, jestli nahodou neni pod napetim i pri vypnutem klicku... Musim to jeste premerit. Diky. Editováno: 7. Květen 2023, autor: Jodynek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 19. Květen 2023 Sdílet Vloženo 19. Květen 2023 Skodovka ma zvycajne 12V zasuvky napajane stale. idealne zobrat multimeter a premerat si to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jodynek Vloženo 20. Květen 2023 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2023 Ano, máte pravdu, v neděli to přeměřím a pak napíšu, na kterou pojistku jsem to připojil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.