Přejít na obsah

Roomster benzín plyn. Epc a Čidlo klapky a ABS

viktor.honza

Doporučené příspěvky

Nazdar všichni. Takže škoda Roomster, 1.6, benzín s plynem, rok 2007, 77kw.

Jedeme si a najednou ztráta výkonu, kontrolka Epc a ABS září. Po diagnostice výměna zadní lambdy a z asi 12 chyb zůstalo jen to Epc zářit. Diagnostika hlásí chybu v čidle škrtící klapky, a přední lambdu. Dnes jsem poprvé něco dělal s klapkou a vlastně nevím co dál, protože se vše o autech teprve učím. Čidlo té klapky by mělo být součástí klapky a být na hřídeli motůrku. Takže jsem nechtěl úplně klapku rozebrat abych ještě víc nenapáchal a vrátil ji. Zkusil jsem diagnostiku kdyby náhodou ale furt chyba čidla klapky buď žádný nebo slabí signál. Koukal jsem na nové klapky a při té ceně doufám že to půjde nějak doma udělat a nemusím koupit novou. Nízký výkon, ABS nakonec taky svítí ale měnil jsem rameno takže to bylo asi tím. Jo a motor také svítí ale ten už mi tam svítí déle. Takže vás prosím o radu mladýmu, který se tomu chce podívat na zoubek. Díkes všem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...