viktor.honza Vloženo 20. Červen 2023 Sdílet Vloženo 20. Červen 2023 Nazdar všichni. Takže škoda Roomster, 1.6, benzín s plynem, rok 2007, 77kw. Jedeme si a najednou ztráta výkonu, kontrolka Epc a ABS září. Po diagnostice výměna zadní lambdy a z asi 12 chyb zůstalo jen to Epc zářit. Diagnostika hlásí chybu v čidle škrtící klapky, a přední lambdu. Dnes jsem poprvé něco dělal s klapkou a vlastně nevím co dál, protože se vše o autech teprve učím. Čidlo té klapky by mělo být součástí klapky a být na hřídeli motůrku. Takže jsem nechtěl úplně klapku rozebrat abych ještě víc nenapáchal a vrátil ji. Zkusil jsem diagnostiku kdyby náhodou ale furt chyba čidla klapky buď žádný nebo slabí signál. Koukal jsem na nové klapky a při té ceně doufám že to půjde nějak doma udělat a nemusím koupit novou. Nízký výkon, ABS nakonec taky svítí ale měnil jsem rameno takže to bylo asi tím. Jo a motor také svítí ale ten už mi tam svítí déle. Takže vás prosím o radu mladýmu, který se tomu chce podívat na zoubek. Díkes všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.