Přejít na obsah

Po doplnění média klimatizace funguje pouze vnitřní okruh ventilátoru

Duran

Doporučené příspěvky

Ahoj, mám takový problém a docela spěchám protože se chystám na dovolenou a tohle přišlo "nejvíce" vhod.

Byl jsem dneska v Best Drive doplnit klimatizaci do svého Rapida rv 03/2017 EA211 1.2Tsi 66kW, mám manuální klimatizaci a 6 let jsem medium nedoplňoval. Říkal jsem si že už by to bylo nejspíše vhodné a vzhledem k tomu že se chystám na dovolenou. 

Bohužel nastal problém, zatímco při cestě z práce do servisu vše fungovalo v pořádku, po úkonu servisu mi přestala klimatizace chladit úplně a funguje jen vnitřní okruh ventilátoru (tlačítko nereaguje). Přijel jsem zpět do servisu, provedli celý úkon plnění znovu a klimatizace již chladí, ALE tlačítko pořád nereaguje a funguje mi pouze vnitřní okruh. Když auto stojí nějaký čas a po té ho nastartuji bez manuálního spuštění klimatizace - přepínání okruhů funguje, jakmile zapnu klimatizaci, do 2-3s se automaticky zapne vnitřní okruh ventilátoru. Neví někdo prosím, kde by mohl být problém? Servis samozřejmě tvrdí, že to s plněním nemá nic společného. Posílám níže fotky ze servisu, jestli by to někomu pomohlo

IMG_20230621_154110.jpg

IMG_20230621_160908.jpg

IMG_20230621_164914.jpg

IMG_20230621_164917.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...