Karoq74 Vloženo 25. Červen 2023 Sdílet Vloženo 25. Červen 2023 Zdravím , mám problém, který mě drží v dokončení retrofitu pátých dveří na Karoqu (MR 2021). Předpokládám, že jde čistě o softwarovou záležitost. Předzápadku zámku kufru mě načítá ODIS i VCDS stále zavřenou. V BCM jsem udělal změny podle skanu admap09, ale bez výsledku (změny jsem dělal pouze i adaptací, které zjevně souvisí s víkem kufru. Je aktivace předzápadky vBCM, nebo ještě se musí zasáhnout do jiné řídící jednotky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlbx Vloženo 1. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2023 Vyriesene :) ,dlho to trvalo ale stacilo prist do BA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karoq74 Vloženo 5. Červenec 2023 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2023 Ano, musím poděkovat za pomoc uživateli dlbx. Pro někoho pár minut života a pro druhé, až rok zkoumání příčiny. Současně musím poděkovat uživateli dlbx za celkovou pomoc, při mém pokusu udělat retrofit zadního elektrického otevírání zavazadlového prostoru na Karoqu. Když jsem byl v Bratislavě po chvíli pozorování, mi bylo jasné, že dlbx je skutečně machr a ví co dělá. Mohu ho jen doporučit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.