scorpiczech Vloženo 9. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2023 Zdravím pánové, poradil by někdo, jak vyřešit hlasitost vyzvánění telefonu, která se i po úpravě na infotainmentu dotykovými tlačítky neustále vrací na velmi vysokou hodnotu, takže pokaždé když zýazvoní připojený telefon, posádka vozu se lekne, a to včetně mě :-) Telefon 14 Pro pčipojen přes BT nebo přes Carplay kabelem. V nastavení infotainmentu to nejde, tak mě napadlo to zkusit nějak přes vagcom, ale nejsem si jistý, zda vůbec lze. Pokud ano, může mě někdo ze znalých nasměrovat, kam šáhnout? Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 9. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2023 Co je telefon 14 pro? Standartne se da nastavit hlasitost BT v telefonu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scorpiczech Vloženo 9. Červenec 2023 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2023 Pardon, vypadlo slůvko iPhone. Standardně neplatí pro iPhone, v nastavení BT korekce hlasitosti vyzvánění není. Tlačítky na boku se ovládá celková hlasitost telefonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 9. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2023 No jedine co mne ted napada zkusit nejaky android jestli si bude pamatovat nastaveni hlasitosti BT... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoubleG Vloženo 9. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2023 Nie som si istý na 100%, ale čo tak skúsiť v chvíli kedy začne vyzváňanie znížiť hlasitosť na volante na potrebnú hlasitosť. Myslím, že u seba som to takto nastavoval ak sa nemýlim, ale mám android. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scorpiczech Vloženo 9. Červenec 2023 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2023 Jo, takhle to zafunguje v ten daný okamžik, ale další upozornění na hovor je opět skoro naplno. Prostě ze záhadných důvodů, to nezůstane na navolené hlasitosti. to p2p: Aha, tak to mě nenapadlo, zítra vyzkouším. Díky za tip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo103kW Vloženo 11. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2023 Stačí zeslabit během vyzvánění, nebo telefonního hovoru a nastavení zůstane. Je to nezávislé na poslechu radia, nebo muziky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morghulis Vloženo 6. Září 2023 Sdílet Vloženo 6. Září 2023 Mel jsem ten stejny projev, po kazdem prihlaseni MT (iphone) do auta hlasitost na max. Stacilo v nastaveni telefonu v aute vypnout ad2p profil, nebo tak nejak to tam je, presne nevim tu zkratku, ale v te zkratce je cislice 2, po odskrtnuti toho profilu, vse jak ma byt a jsem zvykly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.