Sabiza Vloženo 20. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2023 Řešil někdo připojení, resp. výměnu reproduktorů v Enyaqu? Přešel jsem ze Superba, ve kterém jsem měl Canton zvuk a musím říct, že jsem dost nešťastný. To auto prostě nehraje... Kontaktoval jsem několik firem, které se na instalaci reproduktorů zaměřují, ale žádná nebyla schopná říct, jak je to následně se zárukou na auto. Dealer se k tomu staví neutrálně - je mu to víceméně jedno. Škodovka neodpověděla raději vůbec... Jde mi čistě o to, jak by se řešily následné záruční opravy elektroniky (například velké baterie), kdybych měl vlastní reproduktory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 27. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2023 (editace) Zaruku stratit mozes,ale iba na komponenty,ktore suvisia s audiom v aute....kazdopadne,ak to spravi niekto takto,ako chalani z ahifi,-nevidim v tom problem. https://www.ahifi.cz/skoda-enyaq-instalace-novych-reproduktoru.html Editováno: 27. Říjen 2023, autor: Patrik1971 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekzBastru Vloženo 20. Ledna Sdílet Vloženo 20. Ledna Zdravím, Sabiza, jak to nakonec dopadlo? A měl jsi, nebo máš tam Canton nebo základ? Aktuálně mám Canton a nejsem s tím spokojený. Přemýšlím o výměně a našel jsem tohle vlákno. Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.