Dizzzy Vloženo 28. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2023 (editace) Nekde jsem cetl (nikde to uz nemuzu najit), ze je možné krytku DVD v kastliku odmontovat a místo toho "vložit" malý uložný prostor. Nevíte, jestli se dá něco takového sehnat nebo jsem si to jenom špatně přečetl? Nečekám, že to udrží bůh vi co, ale nějaké drobnosti by se tam mohli vejít. Editováno: 28. Červenec 2023, autor: Dizzzy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 28. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2023 (editace) Asi jsem to moc nepochopil ale pokud myslis ze vyndas tu mechaniku co mas v kasliku u spolujezdce tak ti zhasne cele auto to je jednotka radia Editováno: 28. Červenec 2023, autor: roubic 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 29. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2023 Presne tak.. to neni jen pridavny dvd prehravac, ale vpodstate cele radio. To na palubce je vlastne jen monitor od toho "radia" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dizzzy Vloženo 30. Červenec 2023 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2023 (editace) presne tu mechaniku u spolujezdce v kastliku jsem mel na mysli, mozna jsem to nekde spatne precetl...kazdopadne se v tom hrabat nebudu, diky Editováno: 30. Červenec 2023, autor: Dizzzy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 30. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2023 Mozna jedine to nejmensi radio jestli neni primo s monitorem v palubce a tam je jen zaslepka, ale to je jen moje domenka to nevim 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.