Publikováno Srpen 1, 20232 r Dobrý deň, Je možné nejako fiknúť problém, kedy po pripojení iPhonu s Carplay nefunguje mikrofón na tel. hovory? Podla všetkého ide o rádio Swing+. Nižšie prikladám presnú fotku. Sediaceho v aute nie je počuť, akoby bol mikrofón v aute nefunkčný. Pri pripojení mobilu a rádia cez BT všetko funguje ako má. Na internete som tento problém našiel ale vždy chýbalo riešenie. Kábel / iPhone je v poriadku, na iných 2 autách (Ford/Mazda) funguje bez problémov úplne v rovnakej zostave FW Mobilu aj kábla. Som z toho vážne zúfalý. Ďakujem Upraveno Srpen 9, 20232 r od Alan Balažovjech
Listopad 10, 20231 r Dobrý deň prajem, myslím, že mám úplne rovnaký problém. Ja v aute počujem, ale mňa počuť iba veľmi slabo. Rádio mám ako na foto. Media cez mobil idú úplne v poriadku. Blbne len handsfree. Prišli ste na to, čo s tým? Budem vďačná za radu.
Leden 18, 20241 r Dobrý den. Přišel někdo na to kde je problém? Dělá mi to to samé. Ještě jsem zjistil že když volám na Vodafone tak to funguje dobře. Sám mám T-Mobile. Pokud zavolám nebo mě zavolá někdo z T-Mobilu zvuk slyší hrozně slabě.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.