Alan Balažovjech Vloženo 1. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2023 (editace) Dobrý deň, Je možné nejako fiknúť problém, kedy po pripojení iPhonu s Carplay nefunguje mikrofón na tel. hovory? Podla všetkého ide o rádio Swing+. Nižšie prikladám presnú fotku. Sediaceho v aute nie je počuť, akoby bol mikrofón v aute nefunkčný. Pri pripojení mobilu a rádia cez BT všetko funguje ako má. Na internete som tento problém našiel ale vždy chýbalo riešenie. Kábel / iPhone je v poriadku, na iných 2 autách (Ford/Mazda) funguje bez problémov úplne v rovnakej zostave FW Mobilu aj kábla. Som z toho vážne zúfalý. Ďakujem Editováno: 9. Srpen 2023, autor: Alan Balažovjech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivana Tedlová Vloženo 10. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2023 Dobrý deň prajem, myslím, že mám úplne rovnaký problém. Ja v aute počujem, ale mňa počuť iba veľmi slabo. Rádio mám ako na foto. Media cez mobil idú úplne v poriadku. Blbne len handsfree. Prišli ste na to, čo s tým? Budem vďačná za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DukeRS Vloženo 18. Ledna Sdílet Vloženo 18. Ledna Dobrý den. Přišel někdo na to kde je problém? Dělá mi to to samé. Ještě jsem zjistil že když volám na Vodafone tak to funguje dobře. Sám mám T-Mobile. Pokud zavolám nebo mě zavolá někdo z T-Mobilu zvuk slyší hrozně slabě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.