Gerrik Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 Ahoj, chci si dát na feldu nerozdělávací anténu z Fábie či Octávie. Už mám asi 4, a obávám se že nebude poslední. Na sundávání jsem línej. Myslíte že to půjde, hlavně mám na myslí spojení konektorů na kabelech - od rádia a od anteny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrik Vloženo 26. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 Tak díky za odpovědi Prý to nejde, kvůli otvírání kufru, ta anténa ma jiný uhel sklonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 (editace) Nemáš zač... Asi to tady nikdo zatím neřešil. Zkoušel jsi taky feliciaklub? Editováno: 29. Prosinec 2006, autor: inya Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrik Vloženo 29. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 Ne, neřešil. Nakonec jsem si to zjistil jinde. Čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 Přijď zas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.