svobol13@gmail.com Vloženo 2. Září 2023 Sdílet Vloženo 2. Září 2023 (editace) Zdravim, pustil jsem se do vymeny oleje doma na Fabii 4 1.0 TSI. Mam priplatek "paket pro spatne cesty". Bouhuzel u krytu motoru jsem narazil na dva plastovy divny imbusy, ktery nevim jak odsroubovat, protoze bezny imbus se v nich protaci (tim jak je ten sroub plastovej a mekej a jeste jak je to mala velikost tak ten moment neni dostatecnej). Nevite co delam spatne (krome toho, ze jsem to nenechal na odbornikovi)? Je na to potreba nejakej specialni pripravek? Nebo do toho mam narvat o cislo vetsi torx a proste to normalne odsroubovat? Editováno: 2. Září 2023, autor: svobol13@gmail.com upresneni problemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skolaeast Vloženo 23. Září 2023 Sdílet Vloženo 23. Září 2023 Nedalo mi to a kouknul jsem pod svou... seděl mi tam TORX 15, ale když to blbě řeknu, tak jen chvíli. Absolutně volně mi s ním plastovým šroubem/čepem šlo otočit o 90° tam a zpátky a nic víc. Vzhledem k tomu, že se také chystám na první výměnu oleje v domácích podmínkách vzhledem k nesmyslnému intervalu výměny v servisu Škoda, tak mě to lehce znepokojuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.