Publikováno Prosinec 18, 200618 r mam novu o2 ,nakolko mi asi vo vsetkych doterajsich autach pri vykradani zlomili zamok vodica,nevie mi niekdo popisat ako zamok znefunkcnit aby sa zlodej do auta cez zamok nedostal,ci sa jedna o odpojenie niakeho pinu zo zamku alebo aj niake mechanice odpojenie,som v tomto lajik...ci sa to nebude bit s elektronikou alebo s centralom pripadne s RJ ,o probleme pri vybiti dialkoveho ovladaca alebo baterie auta viem....dakujem za kazdu radu
Prosinec 18, 200618 r My mame povinne zaslepenie zamkov vsetkych dveri. Mne ten zamok vybrali a dali tam vypln ako na dverach spolujazdca. Stalo to 1500 sk aj s tou vyplnou. Aj ked je diskutabilne ci je to teraz bezpecnejsie. Ale ja som nevyberal u nas to musime mat.
Prosinec 18, 200618 r Také to tak mám - nechal jsem si to dělat už u prodejce. U předchozího auta (Fabie) jsem to měl také tak.
Prosinec 21, 200618 r nestačí jen vyndat zámek, musí se vybrat i mechanismus, který zámek ovládá, aby to mělo smysl. a na skla je dobrá folie s 300 mikrony, pak je to nedobytná pevnost
Prosinec 21, 200618 r To by som netvrdil. Stačí sa pozrieť tu na fóre (za ten svet to neviem nájsť), ako vyzerá rozbité sklo s fóliou (dokonca zalepenou medzi dvoma vrstvami skla).
Leden 11, 200718 r To bude asi toto. ale já psal o folii s 300 mikrony... to je snad už i neprůstřelný.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.