jarkov Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 mam novu o2 ,nakolko mi asi vo vsetkych doterajsich autach pri vykradani zlomili zamok vodica,nevie mi niekdo popisat ako zamok znefunkcnit aby sa zlodej do auta cez zamok nedostal,ci sa jedna o odpojenie niakeho pinu zo zamku alebo aj niake mechanice odpojenie,som v tomto lajik...ci sa to nebude bit s elektronikou alebo s centralom pripadne s RJ ,o probleme pri vybiti dialkoveho ovladaca alebo baterie auta viem....dakujem za kazdu radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingo12 Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 My mame povinne zaslepenie zamkov vsetkych dveri. Mne ten zamok vybrali a dali tam vypln ako na dverach spolujazdca. Stalo to 1500 sk aj s tou vyplnou. Aj ked je diskutabilne ci je to teraz bezpecnejsie. Ale ja som nevyberal u nas to musime mat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 Také to tak mám - nechal jsem si to dělat už u prodejce. U předchozího auta (Fabie) jsem to měl také tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccap Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 nestačí jen vyndat zámek, musí se vybrat i mechanismus, který zámek ovládá, aby to mělo smysl. a na skla je dobrá folie s 300 mikrony, pak je to nedobytná pevnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 To by som netvrdil. Stačí sa pozrieť tu na fóre (za ten svet to neviem nájsť), ako vyzerá rozbité sklo s fóliou (dokonca zalepenou medzi dvoma vrstvami skla). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 To bude asi toto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 23. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2006 Áno, áno, je to presne ono! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccap Vloženo 11. leden 2007 Sdílet Vloženo 11. leden 2007 To bude asi toto. ale já psal o folii s 300 mikrony... to je snad už i neprůstřelný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 To by bolo potom zaujímavé nalepiť tú fóliu (ak nie je sfarbená) na SunSafeGlass Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.