Publikováno Říjen 22, 20231 r Potřebuji vyměnit olej v převodovce na octavii 3, 1,6 tdi 85kw manuál 5 rychlostí, rok 2018. O víkendu jsem to zkoušel, a vyteklo mi pouze asi 3dcl, vypouštěl jsem olej dolním vypouštěcím šroubem. Údajně se má vyšroubovat i jeden čep na převodovce a vyteče zbytek oleje, náplň bude asi 2L oleje. Prosím o radu o jaký čep se jedná, jsou tam dva, a jestli nový olej naplnit až na max hladinu na úroveň napouštěcího šroubu.
Říjen 23, 20231 r Vypouští se ještě čepem blíž k levemu kolu. Před tím je dobrý si zaaretovat převodovku. Olej se napouští přes čidlo zpátečky a napustit přesně 2l. Nenaspoustet přes napouštěcí šroub, motory mají jiný sklon a při úrovni šroubu je v převodovce jen cca 1,5l. Hlavní je ale bezpodmínečně koupit origo olej, jakákoli druhovyroba neplní normy a hrozí poškození převodovky. Občas je lepší tyhle věci nechat servisu 🤷♂️
Říjen 24, 20231 r Autor Dík za odpověď, jinak jak píšete že napouštět přes čidlo zpátečky, tak to nevim jestli je správně. Přes čidlo se to napoštělo u starších převodovek, třeba u 1.9tdi 5kval manual. Tady u novějších je čidlo umístěno jinde, jsou tam ale dva horní čepy. Náplň je určitě správně 2L. Ohledně těch olejů z druhovýroby že neplní normy, no nevim. Budu tam dávat olej od Febi SAE 75W (GL-4) a ten normu G 052 527A2.
Říjen 24, 20231 r Tak ještě jednou, snad Dílenská příručka už je nezpochybnitelná Jinak k oleji. Přesně ten FEBI jsem chtěl taky kupovat. Úspora 80% ceny jistě velmi lákavá. Ale jak mi důrazně vysvětlil p.Sixta i jiní prevodovkari, tak tento olej lze použít jen v případě, že se tak do 5tis km naučíš perfektní meziplyny. Od 2013 se totiž změnil materiál synchronizace a potřebuje speciální aditivum, které ten od FEBI nemá, takže synchronizace postupně odejde. Jediný olej na trhu co aditiva obsahuje je ORIGINÁLNÍ OLEJ G052527A2, škodovka to ví a proto je taky tak nechutně drahý. Pokud na tom chceš šetřit, bude fakt lepší tam nechat ten původní. Pro auto lepší starý origo než ten nový Febi
Říjen 24, 20231 r Když jde o aditiva tak není problém zvolit kombinaci olejů febi a originálu, tj. 1l originál a 1.3l febi. Základ ty oleje mají stejný aditiva bude trochu naředěná... jako platit 4 tisíce za výměnu oleje v převodovce... VW se u té cenotvorby zcela posral. Když jsme u toho tu specifikaci prodává i ravenol a pochybuji že by si troufnul zkazit reputaci kvůli VW normě. https://www.autodily-pema.cz/prevodovy-olej-ravenol-mtf-3-75w-1l Upraveno Říjen 24, 20231 r od informator
Listopad 24, 20231 r Bez urážky, ale tady se to šetření opravdu nemusí vyplatit a míchat dva různé oleje..... Jak psal kolega výše. Raději nechat ten starý.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.