Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

zdar,řešiljste někdo předělání origo changeru na MP3, když jde předělat Symphony, tak tohle třebas taky

na klas cédo se těch písniček moc nevejde a kdo má furt chodit do kufru :(

zdar,řešiljste někdo předělání origo changeru na MP3, když jde předělat Symphony, tak tohle třebas taky

na klas cédo se těch písniček moc nevejde a kdo má furt chodit do kufru :(

prezrad ako sa preraba Symphony CD na Symphony CD s MP3. ja poznam iba 1 sposob - vymena radia B)

kupim ti -_-

Upraveno od Tunak

• Autor

já to nevím, ale jedna firma to dělá, tak estli se někdo nesetkal i s předěláním changeru

origo changer na MP3 není

changerů tam půjde dát víc (i když na víc CD v MP3 jsem neviděl ale taky jsem se o to nezajímal), ale problém bude spíš v ovládáním (kompatibilita) changeru.

• Autor

no já právě nechci dávat jinej měnič kvůli kompatibilitě

a navi zase neumí přehrát hudební cedo :( a pořád lozit do kufru se mi nechce

já dal 1 DIN na 6 CD do kastlíku před spolujezdce

• Autor

no jo když kastlík taky zrovna velikostí neoplívá :(, dám tam changer a je plnej :(

je to 1 DIN = je velkej jak Symfony

já to nevím, ale jedna firma to dělá, tak estli se někdo nesetkal i s předěláním changeru

daj prosim kontakt na tu firmu

• Autor

hledej někde to tady je ale nevím kde

lukash dik za tip -_-

Zdar. Už jste někdo volal do toho BRM kolik chtěj za předělání normal Symphony na Symphony s mp3 ?

Psal jsem jim mejla, tak uvidíme. Co jsem zatím o tom četl, tak by to mělo být cca. 1900,- bez DPH. Součástí toho je výměna mechaniky a úprava firmware... asi bych do toho šel, už mě neba měnit céda ;)

Škoda, že jsem na to přišel až teď... přes Vánoce se mi nikam rádio posílat nece, takže až po Novém roce

Upraveno od lukash

Zdar. Už jste někdo volal do toho BRM kolik chtěj za předělání normal Symphony na Symphony s mp3 ?

vola som tam dnes a stoji to 2261,- Kc s DPH

takze kto by chcel ziskat radio takouto cestou tak 2999,- radio s CD + 2261,- za upgrade = 5260,- Kc :unsure:

radia su "jete", boli pokazene a vramci zaruky stiahnute z auta v skodovke. teoreticky ma to radio 0-2 roky. pan z brm hovoril ze opticky su tie radia slusne, ale nie su nove ;)

Upraveno od Tunak

vola som tam dnes a stoji to 2261,- Kc s DPH

takze kto by chcel ziskat radio takouto cestou tak 2999,- radio s CD + 2261,- za upgrade = 5260,- Kc :unsure:

radia su "jete", boli pokazene a vramci zaruky stiahnute z auta v skodovke. teoreticky ma to radio 0-2 roky. pan z brm hovoril ze opticky su tie radia slusne, ale nie su nove ;)

Stejné info jsem dostal i já... uvidíme po Vánocích, holt dárky mě trochu vycucly :D

Jinak s tím upgrade co jsi napsal to není tak přesný... většina z nás má (já taktéž) obyč Symphony. Pokud bych měl předtím volbu koupit MP3 verzi tak neváhám. Ale v tuhle chvíli je to pro mě jedna z možností.

Upraveno od lukash

ja som to ratal od nuly, teda ze radio v aute nie je ;)

A když se podíváš do Annonce jsou tam už od 1800,- Kč, takže v součtu to pořád vyjde levnějš než jetý Symphony s mp3 ;)

Jo však v pohodě -_-

ja som to ratal od nuly, teda ze radio v aute nie je  ;)

A když se podíváš do Annonce jsou tam už od 1800,- Kč, takže v součtu to pořád vyjde levnějš než jetý Symphony s mp3 ;)

Mno ten rozdíl je myslím celkem zanedbatelnej. Pár stokorun, který stejně dáš na poštovným - páč já to mám do Bolky celkem daleko. Jedině že by mi to tam hodil kamarád... ale teď přes svátky těžko, takže jestli bude čas, tak příští rok :)

Upraveno od lukash

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.