Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

zdar,řešiljste někdo předělání origo changeru na MP3, když jde předělat Symphony, tak tohle třebas taky

na klas cédo se těch písniček moc nevejde a kdo má furt chodit do kufru :(

Vloženo (editace)
zdar,řešiljste někdo předělání origo changeru na MP3, když jde předělat Symphony, tak tohle třebas taky

na klas cédo se těch písniček moc nevejde a kdo má furt chodit do kufru :(

prezrad ako sa preraba Symphony CD na Symphony CD s MP3. ja poznam iba 1 sposob - vymena radia B)

kupim ti -_-

Editováno: , autor: Tunak
Vloženo

origo changer na MP3 není

changerů tam půjde dát víc (i když na víc CD v MP3 jsem neviděl ale taky jsem se o to nezajímal), ale problém bude spíš v ovládáním (kompatibilita) changeru.

Vloženo (editace)

Psal jsem jim mejla, tak uvidíme. Co jsem zatím o tom četl, tak by to mělo být cca. 1900,- bez DPH. Součástí toho je výměna mechaniky a úprava firmware... asi bych do toho šel, už mě neba měnit céda ;)

Škoda, že jsem na to přišel až teď... přes Vánoce se mi nikam rádio posílat nece, takže až po Novém roce

Editováno: , autor: lukash
Vloženo (editace)
Zdar. Už jste někdo volal do toho BRM kolik chtěj za předělání normal Symphony na Symphony s mp3 ?

vola som tam dnes a stoji to 2261,- Kc s DPH

takze kto by chcel ziskat radio takouto cestou tak 2999,- radio s CD + 2261,- za upgrade = 5260,- Kc :unsure:

radia su "jete", boli pokazene a vramci zaruky stiahnute z auta v skodovke. teoreticky ma to radio 0-2 roky. pan z brm hovoril ze opticky su tie radia slusne, ale nie su nove ;)

Editováno: , autor: Tunak
Vloženo (editace)
Zdar. Už jste někdo volal do toho BRM kolik chtěj za předělání normal Symphony na Symphony s mp3 ?

vola som tam dnes a stoji to 2261,- Kc s DPH

takze kto by chcel ziskat radio takouto cestou tak 2999,- radio s CD + 2261,- za upgrade = 5260,- Kc :unsure:

radia su "jete", boli pokazene a vramci zaruky stiahnute z auta v skodovke. teoreticky ma to radio 0-2 roky. pan z brm hovoril ze opticky su tie radia slusne, ale nie su nove ;)

Stejné info jsem dostal i já... uvidíme po Vánocích, holt dárky mě trochu vycucly :D

Jinak s tím upgrade co jsi napsal to není tak přesný... většina z nás má (já taktéž) obyč Symphony. Pokud bych měl předtím volbu koupit MP3 verzi tak neváhám. Ale v tuhle chvíli je to pro mě jedna z možností.

Vloženo
ja som to ratal od nuly, teda ze radio v aute nie je ;)

A když se podíváš do Annonce jsou tam už od 1800,- Kč, takže v součtu to pořád vyjde levnějš než jetý Symphony s mp3 ;)

Vloženo (editace)
ja som to ratal od nuly, teda ze radio v aute nie je  ;)

A když se podíváš do Annonce jsou tam už od 1800,- Kč, takže v součtu to pořád vyjde levnějš než jetý Symphony s mp3 ;)

Mno ten rozdíl je myslím celkem zanedbatelnej. Pár stokorun, který stejně dáš na poštovným - páč já to mám do Bolky celkem daleko. Jedině že by mi to tam hodil kamarád... ale teď přes svátky těžko, takže jestli bude čas, tak příští rok :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...