dava_seva Vloženo 3. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2023 Prosím Vás o radu. Od koupě vozu mě celkem dost hučí podávací palivové čerpadlo v nádrži. Auto jede normálně. Jen mám obavu, zdali čerpadlo hlukem nehlásí, že časem vypoví službu. Auto má najeto cca 138 000 km. Mám ho vyměnit? A poraďte mě s číslem dílu. Nenašel jsem asi správné čerpadlo, někde uvádí tlak čerpadla 4,5 bar a někde 5 bar a nevím co tam tedy má být. Klidně beru i originál, ale na různých shopech orig. dílů jsem to nenašel. Je to motor 2,0 TDI 110 kW, rok 2020, kod motoru DFFA Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
informator Vloženo 3. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2023 (editace) Slyšíš to i za jízdy? Ty čerpadla jsou hlučnější, není to tak dobře odhlučněno jak to bývalo u starších modelů... Osobně jsem to vyřešil protihlukovou pěnou pod zadní sedadla a na stěnu pod sedadly. Editováno: 3. Listopad 2023, autor: informator Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dava_seva Vloženo 3. Listopad 2023 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2023 Takže to tedy mám brát, že je to normální? No za jízdy to slyším, ale skoro zanedbatelně. Na volnoběh při stojícím vozidle to slyším. Takové hučení. No není to nic hrozného , ale je to tam. tak nevím, jestli investovat do nového čerpadla, nebo to nechat být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
informator Vloženo 7. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2023 To může být značně subjektivní. Za mě pokud ti čerpadlo funguje tak bych ho neměnil. Ta zvuková izolace tě vyjde na pár stovek a vyřeší to taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleepingbred Vloženo 3. Ledna Sdílet Vloženo 3. Ledna Zdravim, mam stejny problem, vyresili jste uz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dava_seva Vloženo 6. Ledna Autor Sdílet Vloženo 6. Ledna Neřešil jsem to, ale dal jsem tam tlumící materiál, když jsem tlumil dveře a skoro to již není slyšet. Auto jede normálně. Čerpadlo je evidentně v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.