Redy27 Vloženo 6. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2023 (editace) Zdravím, mám problém na mém Superbu. Motor 1.9 TDI 96kw awx Rok 2004 Najeto 400 000km Vodu ani olej neztrácí Problém začal, když jsem jel do kopce a auto z ničeho ztratilo výkon. Zastavil jsem, vypnul motor, nastartoval a auto jelo bez chyby. Udělalo to jen jednou. Pár týdnů potom byl problém s ranními starty a asi po třech dnech začal jet na tři válce. Vyměnil jsem gumičky pod vstřikama, den po tom byl ranní start v pohodě a auto fungovalo. Na druhý den auto začalo značně dýmit bílý kouř (jako nespálena nafta) a zase jelo na tři. Diagnostika napsala chybu na druhém válci trvale. A když jsem kontroloval dávku paliva, tak druhý měl jako jediný vysokou hodnotu a zaseklou. Zkusil jsem vyměnit vstřikovač. Auto po této výměně jelo bez problému, ale asi po dvou hodinách ztratilo výkon a začalo dýmit. Zkusil jsem ještě tedy vyměnit lištu s kabeláží ke vstřikům, taky nepomohlo. Moc prosím, neví někdo, kde by mohl být problém? Nebo nějaká podobná zkušenost? Děkuji za všechny rady. Editováno: 6. Prosinec 2023, autor: Redy27 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.