Woytman Vloženo 9. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2023 (editace) Zdravím, jdu za vámi pro radu. Při jízdě mi z ničeho nic začal neuvěřitelně bouchat v motoru, motor ztratil výkon a čím více plyn jsem dal, tím více začal klepat a k 90km/h jsem se horkotěžko dostal. Ještě jsem vypozoroval, že když jsem jel z kopce a vyřadil, hluk byl daleko nižší. Kontroloval jsem vačku a uložení vačky, ale ta se zdá být OK. Blok motoru proražen též není, setrvák s spojkovou sadou je 2 roky starý Sasch. Tudíž jsem se pustil do klikové hřídele -> šály/ojniční ložiska jsou KO viz. fotka v příloze Otázky zní: 1. Je možné, že to způsobují pouze šály? 2. Musím měnit i kliku nevypadá úplně špatně, ale ani perfektně... přikládám fotku 3. Musím měnit i ojnice? 4. Nějaké rady, na co se ještě zaměřit a co vyměnit když už mám motor venku z auta? Díky všem za váš čas a rady 😉 Přikládám fotky i video se zvukem motoru: VID_20231104_102740.mp4 Editováno: 19. Květen 2024, autor: Woytman Přidání videa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woytman Vloženo 19. Květen 2024 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2024 Vyřešeno - propálený hydroštel a sjetá vačka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.