mir77 Vloženo 18. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2023 Cau, chci vytezit zdejsi moudre hlavy. Koupil jsem pokracovaci autosedacku Joie i-Spin 360 a nejsem spokojeny s uchycenim. Isofix je desne na volno a cela sedacka se vikla. Kdyz jsem brutalni silou zatlacil proti operadlu na zadnim sedadle, tak se sice Isofix zpevnil a drzi fakt fest, ale pro zmenu jde pekne blbe otocit. Nemluve o tom, ze kdyz jsem dal ochrany potah, tak to nejde uz skoro vubec. Navic po demontazi mam operadle pekny obtisk zakladny autosedacky. Mate zkusenost s podobnym problemem, ci muzete doporu it sedacku, co pusobi festove, nikde nedrhne, necvaka, nevikla se a je otocna? Mam sportline 2020 a instaluji za ridice. Diky, Mira Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanouš Ch Vloženo 11. Ledna Sdílet Vloženo 11. Ledna Zdravim. Já mam tuhle, je to teda z jineho těsta a žádný problém nemám. Autosedačka Britax Dualfix M a size. Ta operka je polohovatelna. Což Vy nemate vůbec tu opěrku a to bude asi ten problém. Vaše sedacka je opěrná o opěradlo auta sedákem autosedačky. Moje je jak přibita, ani se nehne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mir77 Vloženo 11. Ledna Autor Sdílet Vloženo 11. Ledna Hele, uz jsem vymenil za Nyna Prym. Ta se opira o operadli zadni sedscky trnozi, takze tam uz problem neni. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.