Publikováno Prosinec 18, 20231 r Cau, chci vytezit zdejsi moudre hlavy. Koupil jsem pokracovaci autosedacku Joie i-Spin 360 a nejsem spokojeny s uchycenim. Isofix je desne na volno a cela sedacka se vikla. Kdyz jsem brutalni silou zatlacil proti operadlu na zadnim sedadle, tak se sice Isofix zpevnil a drzi fakt fest, ale pro zmenu jde pekne blbe otocit. Nemluve o tom, ze kdyz jsem dal ochrany potah, tak to nejde uz skoro vubec. Navic po demontazi mam operadle pekny obtisk zakladny autosedacky. Mate zkusenost s podobnym problemem, ci muzete doporu it sedacku, co pusobi festove, nikde nedrhne, necvaka, nevikla se a je otocna? Mam sportline 2020 a instaluji za ridice. Diky, Mira
Leden 11, 20241 r Zdravim. Já mam tuhle, je to teda z jineho těsta a žádný problém nemám. Autosedačka Britax Dualfix M a size. Ta operka je polohovatelna. Což Vy nemate vůbec tu opěrku a to bude asi ten problém. Vaše sedacka je opěrná o opěradlo auta sedákem autosedačky. Moje je jak přibita, ani se nehne.
Leden 11, 20241 r Autor Hele, uz jsem vymenil za Nyna Prym. Ta se opira o operadli zadni sedscky trnozi, takze tam uz problem neni.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.