Publikováno Prosinec 28, 20231 r Ahojte, stretol sa s tym už niekto že z 3 do 4 rýchlosti sa ozve nejaky zvuk. Zatiaľ to mam odsledovane, ze to robi iba ak je auto vonku v zime ak je garážované, tak to nerobi. Ak idem do kopca a dupnem, tak ten zvuk je dlhší a hlasnejsi. Ďakujem za kazdu radu. Auto ma najazdené 67 000km. Môj film 1.mp4 Upraveno Prosinec 28, 20231 r od Sumsang
Leden 10, 20241 r V 29. 12. 2023 na 0:39, Sumsang napsal: Ahojte, stretol sa s tym už niekto že z 3 do 4 rýchlosti sa ozve nejaky zvuk. Zatiaľ to mam odsledovane, ze to robi iba ak je auto vonku v zime ak je garážované, tak to nerobi. Ak idem do kopca a dupnem, tak ten zvuk je dlhší a hlasnejsi. Ďakujem za kazdu radu. Auto ma najazdené 67 000km. Môj film 1.mp4 15.59 MB · 0 stažení Mam presne to iste teraz mi menia spojku na zaruku....je to spojka
Leden 10, 20241 r Autor Ďakujem za info. Auto je uz rok po zaruke, tak skusim kulanciu. V ktorom servise ti to menia?
Leden 10, 20241 r Autor Ďakujem robilo ti to tiez len v zime alebo aj v lete? Robili aj nejaké obštrukcie alebo hneď zobrali na zaruku? So spojkou menia aj zotrvacnik?
Leden 10, 20241 r před 17 hodinami, Sumsang napsal: Raz to robilo raz nie.....vacsinou ked som sa rozbiehal v kopci a auto bolo zahriate...ale robilo to aj na rovine.....ako kedy......nie ziadne obstrucie nerobili....hned vedeli o co ide....velmi boli ustretoví.....menili len tu dvojspojku zotrvacnik je vraj ok.
Květen 26, 20241 r Autor před 3 minutami, milan353 napsal: AAhojte aka ce cca cena opravy naco sa mam pripravit ? Pocujem totozny zvuk V autorizaku do 1400€ Mimo autorizak okolo 900€
Květen 27, 20241 r Takze myslite ze mozem rovno prist do mojho servisu a povedat im nech vymenia spojku. Ci chlapci tam na to pridu a budu to skumat. To asi musia rozobrat co
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.