psovod Vloženo 2. Ledna Sdílet Vloženo 2. Ledna zdravím všechny, dotaz na závadu- na autě bez abs svítí kontrolka abs společně s kontrolkou brzd, trojí delší pípnutí po startu by značilo nedostatek brzdovky, ale je jí dostatek a nádobka s plovákem je vyměměná, takže tím to taky není,diagnostika neukazuje nic,setkal se s tím někdo? fabia 1, 50kw, tady jsem příspěvky prošel a veškeré odpovědi jsou pouze na auta s abs,děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamilgryd Vloženo 31. Ledna Sdílet Vloženo 31. Ledna Zdravím též mám tenhle problém (smazalo se to diagnostikou ale za nějakou dobu se to zobrazilo znovu😪) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarJar Vloženo 17. Března Sdílet Vloženo 17. Března (editace) Ahoj.....Mám tu samou chybu 01316 na Fabii 1. v přístrojovce to píše chyba komunikace ř.j. ale já nemám ABS. Stalo se to po odpojení baterie. Neporadíte mi někdo prosím. Editováno: 18. Března, autor: MarJar Opraveno, nakodovani jednotky a vyřešeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zet20 Vloženo 24. Července Sdílet Vloženo 24. Července v rj ti prepisalo kod: -cez diagnostiku si vyhladaj gateway -tam prepis kod z 00014 na 00012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zet20 Vloženo 24. Července Sdílet Vloženo 24. Července viac info na https://www.poradte.cz/auto-moto/42233-svieti-kontrolka-abs-ale-auto-abs-nema.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.