Přejít na obsah

Škoda Superb 4

Dixik2

Doporučené příspěvky

před 19 hodinami, kjus napsal:

A to ukazuje co? Můj problém je, že nejde dát síť do poloviny hloubky kufru.

co to ukazuje? že je to úplně stejné jako to měl Super III, tečka... nesrovnavej Superba IV s ničím jiným než je/byl Superb III ... a smiř se s tím nebo si kup jiné auto...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevidím důvod srovnávat pouze s předchozím superbem. Neustále jsou tu i srovnání s kodiaqem a passatem. Smiř se s tím, nebo si najdi jinou zábavu. 

Pokud jde o sítě v kufru, má Octavia prostě navrch.

Odkaz ke komentáři

No ono ja to chapu i kdyby to bylo jen kvuli sitim,coz nebylo jelikoz michal b mel celkem dost veci co jim sdelil.

Me do auta nedali destnik a i kdyz sem skodovacky destnik jak v s1-s3 i ted s4 nikdy nepouzil tak me proste sralo,ze sem nedostal co jsem proste zaplatil i kdyz to je vec co nepouziju. 

Taktez jsem myslel ze mi tam nedali deky k packetu ktere jsem nasel az po mesici 😂

Odkaz ke komentáři

Jelikoz v S4 nemam dvojitou podlahu tak site mam natazeny a pouzivam je k ukotveni, je to fajn vec. Dokonce jsem si tam vysunul tu kapsu a mam tak dalsi 2 hacky k dispozici. V S3 jsem mel dvojitou podlahu a prostror tim takto rozdelil na dve casti aby to v kufru nelitalo...

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...
V 3. 2. 2025 na 20:27, bazycek napsal:

Jako videl sem hodně,ale dohadovat se kvuli sitim to teda jeste ne😂 v živote jsem site v jakemkoli aute nepouzil. Cest vam asi je pouzivate kazdy den 😂

Mně vadí chybějící stmívání u zrcátka spolujezdce a rozsvěcení mlhovek dotykově - dříve jsem zatáhl za knoflík a bylo to. Dneska hledám, kde se dotkout. Pravda dá se rozsvítit samostatně i jakákoliv jedna mlhovka.

Odkaz ke komentáři

15 minutes ago, mito7 said:

Pravda dá se rozsvítit samostatně i jakákoliv jedna mlhovka.

Což je ovšem výborná změna, protože konečně můžu rozsvítit zadní mlhovku samostatně. Dřív, když jsem nechtěl porušit zákon, to byly obě, nebo nic.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...