Andy.X Vloženo 8. Ledna Sdílet Vloženo 8. Ledna Ahoj vsem, vcera vecer jsem vyrazil na kratkou cestu behem ktere jsem lehce skrtnul obrubnik pri zataceni (zadnim kolem cca 10 cm vysoky) a na displeji mi vyskocilo toto a ted nemam tuseni jak se toho zbavit, kdyz otocim pryvym cudlikem tak mi to da na vyber jen asistenty. Rad bych se dostal na puvodni display s informacema o jizde Diky za kazdou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoubleG Vloženo 8. Ledna Sdílet Vloženo 8. Ledna Chlape, neber to v zlom, ale čo tak začať s manuálom k autu? 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andy.X Vloženo 8. Ledna Autor Sdílet Vloženo 8. Ledna Diky, uz jsem ho jednou cetl ale koukam ze asi ne dost pozorne. "Nova" funkce objevena a problem vyresen, diky 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.