petto Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 http://forum.inzeratyzdarma.cz/viewtopic.p...der=asc&start=0 a teď by mě zajímalo jak se k tomu postavijou hlavně TDičkáři...upozorňuju, že celá diskuze je o hovně a slouží jen pro pobavení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 samozřejmě s tím odborníkem souhlasím lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 Myslím, že se k tomu nebudu vůbec vyjadřovat, páč je to pod mojí úroveň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petto Vloženo 22. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 ještě report s ostravy: http://forum.inzeratyzdarma.cz/viewtopic.p...highlight=#7223 je vidět že se tento duševně chorej člověk baví jen provokací Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 HUSTYYYYYYYYYYY !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokeš Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 Dement Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 MichalF: Tvoje krevní skupina, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokeš Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 mno,konečně sem to celý přečet,ti lidi tomu asi fakt rozumí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 MichalF: Tvoje krevní skupina, co? No ja myslim, ze zadny velky provokace nerozjidim, todle uz je trosku extrem, ale zerou mu to huste. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petto Vloženo 22. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 no tak když sou tam odborníci kteří nazvou BMW tuctovym autem a dávaj si je s fazolem téměř na každejch světlech co si čekal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 No ja myslim, ze zadny velky provokace nerozjidim... V poho, jen rejpu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 No ja myslim, ze zadny velky provokace nerozjidim... V poho, jen rejpu Jojo ja to beru fpohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokeš Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 Tak to byl fakt borec... Prej akcelerace na urovni Octavie Tour 1.9 TDi 66kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petto Vloženo 22. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 to víš hustě vočipovaný TDi nemá konkurenci....na dálnici se honí se 400koňovými auty, kterým v rychlostech kolem 200km/h dojde dech a tam teprv ukáže své kouzla ta mocná turbína Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokeš Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FISHkaa Vloženo 25. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2006 nejlepsi je jeho podpis: Škoda Octavia Tour AMG kit, 1.9 TDi 110kW (Chip) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FISHkaa Vloženo 25. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2006 fakt to chce procist cele, malem umiram nad podobnymi prispevky: No máte, pravdu já v traktoru naštěstí nikdy neseděl nejsem vidlák jako vy. Jinak můj motor má laděný výfuk speciálně tak aby z něj byl co nejlepší zvuk - i to blbé ferrari to tak dělá, když to někdo umí, tak to TDi zní jak pila ! Lidi se za mnou otáčejí a to je co říct na prahu ! _________________ Škoda Octavia Tour AMG kit, 1.9 TDi 110kW (Chip) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FISHkaa Vloženo 25. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2006 Turbomotor zaslal: út prosinec 19, 2006 8:54 pm ...Fotky dávat nebudu, natož adresu, z toho jsem vyrost. Jen napovím. Brutální Oktavie . Vesmírná modrá perleť . Šest koncovek výfuku typu "Hell´s Symphony". Jo a kolem bude beztak plno kund chtivých sexu, já už to tak mám. Takže pak klidně 5 z vás, co mají alespoň 300 kobyl pod haubnou, vyzvu na sprint. Když se chcete mermomocí ztrapnit. Jste pro ? Mate nekdo fotky z posledni? Treba tam bude... Na pristi se asi pojedu podivat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petto Vloženo 25. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2006 to je masééér Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 Ještě že takovi lide existujou - spoň se člověk pořadně zasměje když narazite na jeho dalši ulety hoďte sem odkazy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozlustechnykus Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 Tam je jedno kam se podivas. Turbotrotl Shademaniak a Jarmil se nacpou do kazde diskuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petto Vloženo 27. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 včera sem se stavil s BMW u byvalyho spolužáka...a myslel jsem si že on je trbomotor, ale říkal že má nick na diskuzních forech nějak turbokiller nebo nějak tak když sem mu řekl že sem se právě svezl na ecce a na rovince za sojkovkou dal 150 tak mi řekl to je slušny...já tám s kámošovou octávkou jel 190...říkám a motor 1,9 TDi ne?? a on "no, ale hustě vočipovanej" natož sem vybouchl smíchy nejhorší je, že on tomu sám věří... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FISHkaa Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 včera sem se stavil s BMW u byvalyho spolužáka...a myslel jsem si že on je trbomotor, ale říkal že má nick na diskuzních forech nějak turbokiller nebo nějak tak když sem mu řekl že sem se právě svezl na ecce a na rovince za sojkovkou dal 150 tak mi řekl to je slušny...já tám s kámošovou octávkou jel 190...říkám a motor 1,9 TDi ne?? a on "no, ale hustě vočipovanej" natož sem vybouchl smíchy nejhorší je, že on tomu sám věří... jestli mel ctyri koncovky fchromu na vejfuku a pridavny vetrak na palubce s modrou LED tak tomu verim! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 podobně laděnej článek od známéno d-fense hír Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.