Publikováno Prosinec 22, 200618 r http://forum.inzeratyzdarma.cz/viewtopic.p...der=asc&start=0 a teď by mě zajímalo jak se k tomu postavijou hlavně TDičkáři...upozorňuju, že celá diskuze je o hovně a slouží jen pro pobavení
Prosinec 22, 200618 r Autor ještě report s ostravy: http://forum.inzeratyzdarma.cz/viewtopic.p...highlight=#7223 je vidět že se tento duševně chorej člověk baví jen provokací
Prosinec 22, 200618 r MichalF: Tvoje krevní skupina, co? No ja myslim, ze zadny velky provokace nerozjidim, todle uz je trosku extrem, ale zerou mu to huste.
Prosinec 22, 200618 r Autor no tak když sou tam odborníci kteří nazvou BMW tuctovym autem a dávaj si je s fazolem téměř na každejch světlech co si čekal
Prosinec 22, 200618 r No ja myslim, ze zadny velky provokace nerozjidim... V poho, jen rejpu Jojo ja to beru fpohode
Prosinec 22, 200618 r Autor to víš hustě vočipovaný TDi nemá konkurenci....na dálnici se honí se 400koňovými auty, kterým v rychlostech kolem 200km/h dojde dech a tam teprv ukáže své kouzla ta mocná turbína
Prosinec 25, 200618 r fakt to chce procist cele, malem umiram nad podobnymi prispevky: No máte, pravdu já v traktoru naštěstí nikdy neseděl nejsem vidlák jako vy. Jinak můj motor má laděný výfuk speciálně tak aby z něj byl co nejlepší zvuk - i to blbé ferrari to tak dělá, když to někdo umí, tak to TDi zní jak pila ! Lidi se za mnou otáčejí a to je co říct na prahu ! _________________ Škoda Octavia Tour AMG kit, 1.9 TDi 110kW (Chip)
Prosinec 25, 200618 r Turbomotor zaslal: út prosinec 19, 2006 8:54 pm ...Fotky dávat nebudu, natož adresu, z toho jsem vyrost. Jen napovím. Brutální Oktavie . Vesmírná modrá perleť . Šest koncovek výfuku typu "Hell´s Symphony". Jo a kolem bude beztak plno kund chtivých sexu, já už to tak mám. Takže pak klidně 5 z vás, co mají alespoň 300 kobyl pod haubnou, vyzvu na sprint. Když se chcete mermomocí ztrapnit. Jste pro ? Mate nekdo fotky z posledni? Treba tam bude... Na pristi se asi pojedu podivat...
Prosinec 26, 200618 r Ještě že takovi lide existujou - spoň se člověk pořadně zasměje když narazite na jeho dalši ulety hoďte sem odkazy
Prosinec 27, 200618 r Tam je jedno kam se podivas. Turbotrotl Shademaniak a Jarmil se nacpou do kazde diskuze
Prosinec 27, 200618 r Autor včera sem se stavil s BMW u byvalyho spolužáka...a myslel jsem si že on je trbomotor, ale říkal že má nick na diskuzních forech nějak turbokiller nebo nějak tak když sem mu řekl že sem se právě svezl na ecce a na rovince za sojkovkou dal 150 tak mi řekl to je slušny...já tám s kámošovou octávkou jel 190...říkám a motor 1,9 TDi ne?? a on "no, ale hustě vočipovanej" natož sem vybouchl smíchy nejhorší je, že on tomu sám věří...
Prosinec 28, 200618 r včera sem se stavil s BMW u byvalyho spolužáka...a myslel jsem si že on je trbomotor, ale říkal že má nick na diskuzních forech nějak turbokiller nebo nějak tak když sem mu řekl že sem se právě svezl na ecce a na rovince za sojkovkou dal 150 tak mi řekl to je slušny...já tám s kámošovou octávkou jel 190...říkám a motor 1,9 TDi ne?? a on "no, ale hustě vočipovanej" natož sem vybouchl smíchy nejhorší je, že on tomu sám věří... jestli mel ctyri koncovky fchromu na vejfuku a pridavny vetrak na palubce s modrou LED tak tomu verim!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.