Jaboukeb23 Vloženo 31. Ledna Sdílet Vloženo 31. Ledna Zdravím lidi, mám dotaz. U Karoqa (rv 2023), Infotainment Bolero jsem si všiml, že při připojení mobilu přes BT je možnost ve Zprávách -> konverzacích nechat si přečíst příchozí sms-ku. Je tam takový symbol na pravé straně u konverzace. Zkouším to už nějakou dobu a zatím mi Laura zprávu přečetla pouze dvakrát. V ostatních případech po stisknutí se nic neděje. Doteď jsem nepřišel na to, jak to funguje (zkoušeno jak při jízdě, tak stojícím voze). Na technické podpoře mi poradili návštěvu servisu, což jsem neudělal - pochybuju že mi poradí a není to zase tak důležité. Náhodou kdyby někdo věděl, budu rád za info 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
breakHunter Vloženo 20. Února Sdílet Vloženo 20. Února Ahoj, já mám tedy Columbus - ale myslím, že Laura nečte zprávy. Mě se to vždy objeví jako oznámení, a tam se dá přečíst zprávu. Ale to podle mě čte přes android (google assistent). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaboukeb23 Vloženo 20. Února Autor Sdílet Vloženo 20. Února To je možné, že to nečte Laura (byť hlas je stejný jako u ostatních příkazů, a ten je od Laury). Nicméně nedokážu pořád zjistit, proč někdy zprávu přečte a potom zase x-krát ne? Každopádně díky za postřeh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 21. Února Sdílet Vloženo 21. Února SMS zpravy v okne Phone cte "Laura" i v O III - a to je auto offline se stejnym hlasem VOICE jako ma Karoq a dalsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.