lipoforall Vloženo 12. Února Sdílet Vloženo 12. Února Ahoj, řeším koupi nového Karoqu sportline 1.5tsi dsg a mám možnost mít za měsíc mr2023 nebo objednat teď a čekat 3-5 měsíců na modelovej rok 2024. Dealer psal jen o změnách v základní výbavě, což se sportlinu vlastně netýká, jelikož je to už součástí.. Nevíte někdo jestli se to opravdu týká jen té výbavy nebo tam mění i něco pod "pokličkou" na co má smysl si počkat? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 13. Února Sdílet Vloženo 13. Února menila se hodne vybava Style. zmizelo Style exclu. a zustalo jen Style za cenu exclu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guppy Vloženo 13. Února Sdílet Vloženo 13. Února (editace) Style už taky v ceníku není, je to teď výbava Selection....... Ale v konfigurátoru to mají ještě postaru, Ambition, Fresh, Style, Sportline.... Editováno: 13. Února, autor: Guppy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 14. Února Sdílet Vloženo 14. Února j Selection jsem si vsiml, ze je jako jediny v zahranici. Vypada to jako osekly nas Style. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karpitec Vloženo 14. Února Sdílet Vloženo 14. Února (editace) V 13. 2. 2024 na 8:41, JiVi napsal: menila se hodne vybava Style. zmizelo Style exclu. a zustalo jen Style za cenu exclu. Styl exclusive už zmizela snad někdy minulý rok v létě. A krom toho že od února do základní výbavy Ambition(Selection) a a tedy i style(Top selection) přidali lane assist a rozpoznávání značek, tak se tam nic za poslední skoro 3/4 rok nezměnilo krom toho, že Style(Top Selection) už nemá taky navigaci v rádiu, ale za příplatek. Editováno: 14. Února, autor: Karpitec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 14. Února Sdílet Vloženo 14. Února ja jsem zaregistroval zmizeni Stzle exclu az v ceniku od 8.12.2023 ... protoze mam Style vyrobeny koncem prosince z ceniku pred 8.12.2023 a klasika, nema stribrny hagusy a chrom kolem oken. To mel az exclu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guppy Vloženo 14. Února Sdílet Vloženo 14. Února (editace) V těch výbavách je už docela zmatek. Jak mám případně inzerovat svoji výbavu, když už se to 4x během pěti let změnilo? Editováno: 17. Února, autor: Guppy 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.