NoiseR Vloženo 25. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2006 Ahoj, ja idiot si rozbil (prasknul) pravy velky zrcatko o jine zaparkovane auto, kdyz me pan z leveho pruhu zacal tlacit k chodniku Je tam jakoby prasklej ten plast do pavouka, ale nic nechybi, chtel bych to necim slepit, prebrousit, pak pretahnout jen plnicem a striknout, mate nekdo tip, cim to lepit, aby na tom pak vlivem rozdilu teplot a beznou manipulaci nepraskal lak? Hlavne nerikejte, at to svarim, protoze netusim, jak na to, svaruju plasty maximalne pajkou Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 25. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2006 Mne tiež nejaky b...c minulu zimu odrazil prave zr. Musel som dať nove sklo a zospodu mi chybal kusok plastu. V praci som našiel ešte zbytok lepidla v kartuši bolo čierne a myslim ,že na baze silikonu tu dieru som nim jednoducho vyplnil,drži to vyborne no či by na tom držala farba to netušim.Ja mam čier. plast ma to taku farbu vôbec to nie je vidieť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 25. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2006 Mne tiež nejaky b...c minulu zimu odrazil prave zr. Musel som dať nove sklo a zospodu mi chybal kusok plastu. V praci som našiel ešte zbytok lepidla v kartuši bolo čierne a myslim ,že na baze silikonu tu dieru som nim jednoducho vyplnil,drži to vyborne no či by na tom držala farba to netušim.Ja mam čier. plast ma to taku farbu vôbec to nie je vidieť. No mne jde prave o to, aby na tom drzel OK lak, aby to nepracovalo a pak nepraskalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.